Human bodies
| 28 maart 2018

Vlog #76 – Fitness, Human Bodies en Bamboe

Goedemorgen lieve allemaal! Het is alweer tijd voor een vlog van mijn weekend. Ik vind het altijd zo leuk om jullie reacties op de vlogs te lezen! Ik word daar echt ontzettend gelukkig van. Pak een lekker kopje koffie of thee en kijk mee naar mijn weekendvlog.

Dit weekend

Op vrijdag werkte ik gewoon. Ik had een druk dagje en vulde die onder andere met artikelen typen en een video maken. Zaterdag ging ik sporten met Rasheeda en at ik ‘s middags met Sven, zijn zus en haar man Sushi in de stad. Zondag gingen we naar de tentoonstelling van Real Human Bodies, die stiekem een beetje tegenviel. Daarna gingen we op jacht bij de Tuinland, naar bamboe stokken. Ook kregen we wat heerlijke Surinaamse hapjes van Rasheeda.

Voorwerken voor de bruiloft

Zoals ik ook al even kort benoem in de vlog, ben ik inmiddels al een tijdje aan het voorwerken met artikelen en video’s. Ik wil namelijk na de bruiloft twee weken vrij kunnen nemen. Het kan hierdoor zo zijn dat je video’s die ik opneem en artikelen die ik geschreven heb, pas meer dan een week later op mijn blog ziet verschijnen. Gewoon geduld hebben dus, het komt vanzelf online :).

Ik wens je een hele fijne dag verder! Ik hoop dat je genoten hebt van de vlog.

Groetjes, Marloes

Ben jij naar Human Bodies geweest? Of naar Bodyworld? Wat vond je ervan?

Eén reactie

  1. De kleur lippenstift staat je zeker goed! Opgerold op de bank liggen is niet zo gek hoor, ik kan nog wel gekkere dingen opnoemen, haha! Spannend nu he, nu het niet meer zo lang duurt! Veel plezier nog met de voorbereidingen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram