vlog 75 optima vita
| 21 maart 2018

Vlog #75 – Heerenveen, Party en Rasheeda

Woensdag is misschien wel een van mijn favoriete dagen op optimavita.nl. Ik vind het zó ontzettend leuk om jullie een kijkje te geven in mijn leven! Ik geniet altijd weer van het vloggen. Jullie vinden het niet allemaal even leuk, dat weet ik, maar toch kijken er meestal in ieder geval zo’n 5.000 mensen mijn vlog! 5000!!! Bizar vind ik dat.

Mijn weekend

Dit weekend was weer super leuk. Op zaterdag ging ik met schoonzus Miriam (de zus van Sven) naar Heerenveen. Vooral om gezellig bij te kletsen, daarnaast hebben we een beetje geshopt. ‘s Avonds hadden Sven en ik een 80’s party bij een vriend van hem, we staken ons in een vrolijke outfit.

Op zondag heb ik lekker gesport, voor het eerste sinds de dinsdag daarvoor. Ik was super blij dat ik weer oprecht zin en energie had voor een workout. ‘s Middags dronk ik kopjes koffie met Rasheeda en gingen we nog even Groningen in.

Balans zoeken…

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien. Dit weekend was naar mijn idee een goede balans van gezelligheid, inspanning en ontspanning. De laatste tijd heb ik het erg druk, dus ik merk dat het heel belangrijk is dat ik goed mijn rust blijf pakken. Ik heb soms de neiging om mijn hele dagen vol te plannen, maar in zulke periodes is het voor mij ook ontzettend belangrijk om af en toe even niets te doen.

Die momenten heb ik in deze vlog niet specifiek gefilmd, maar ze zijn er wel geweest! Zaterdagmiddag ben ik even op bed gaan liggen, ik viel direct in slaap. Zondagochtend zijn we iets langer op bed blijven liggen en vanaf 16uur heb ik helemaal niets meer gedaan. Heerlijk!

Groetjes, Marloes

Herken je mijn behoefte aan rust? 

5 reacties

 1. ?
  Ik herken je rust nemen helemaal, helaas?
  Ik ben voorlopig even gestopt met mijn zeer geliefde bodypump lessen, omdat ik merkte dat dat momenteel even wat minder gaat…
  Maar!!! Ik heb nu een hele fijne nieuwe combi gevonden, eerst een uurtje spinningles en dan een heerlijke les bodybalance.
  En over een paar maanden gaan we hoop ik weer gewoon pumpen??

 2. Hee Marloes,

  Wat een super leuke video. Ik vroeg me af hoeveel chocolade eitjes je gesnoept het tijdens je geniet moment?

  Groetjes Carlien

 3. Ik moet spontaan glimlachen als ik jullie samen zie. Heel fijn om te zien dat jullie gelukkig zijn. Leuk ook dat Sven vaker in beeld wil komen.

  Fijn weekend!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram