Vlog 72 optima vita
| 28 februari 2018

Vlog #72 – Strak in Trouwjurk en Sneakerjacht

Goedemorgen lieve allemaal. Het is weer tijd voor een gezellig vlogje. Je ziet beelden van afgelopen vrijdag tot en met afgelopen zondag. Ik wil binnenkort ook weer eens doordeweeks mijn camera meenemen, zodat jullie een beetje afwisseling houden. Voor nu heel veel plezier met kijken!

Suggesties?

Ik hoop dat je het weer leuk vond. Mocht je vragen of suggesties hebben, dan zijn die natuurlijk altijd van harte welkom! Laat me sowieso even weten of je het leuk vind als ik een aantal van mijn sportoefeningen film in mijn vlog, of dat dat niet zo hoeft van jou.

Groetjes, Marloes

Vind jij het leuk om sportbeelden te zien? Of hoeft dat niet zo van jou?

13 reacties

  1. Hey Marloes!

    Gebeurt mij zooo vaak, naar de stad met een missie en gewoon niet slagen. Die kwark viel niet heel erg op hoor, gelukkig voor je dat het er halverwege wel af was, maar was dus zo onopvallend dat Sven het ook niet zag. Ik vind het wÊl leuk je sportbeelden, ookal komen ze wekelijks terug:). Zoveel volgers al!! Leukleukleuk een winactie. Hoop gewoon voor jullie dat het lukt met een hypotheek, is jullie zo gegund (je fiets het hele huis door is ook weer zoiets he) en een lekker tuintje erbij en een kamer voor de was zou ook wel fijn zijn. Haha ik volg je alweer een tijdje, bijna een jaar! De weekendsvlogs vervelen me niet, dan weet je dat maar. Ik vind je gewoon leuk, daarom al die positiviteit!! Liefs,,

  2. Ik vind dit altijd zo’n fijn moment van de woensdag; net terug van sporten, bakje kwark op schoot en jouw vlog kijken. Heerlijk!!

  3. Hihi… ik las de reactie hieronder en dacht eerst… wanneer de melding van kwark kwam in beeld… viel mij het niet op…
    Na het stukje met je film opname (beschuitjes etc op tafel). had je ook wat aan je neus… boter van het proeven? of wat creme? Oeps?

  4. Superleuk, echt een ontspanmomentje om even jouw vlog te kijken. Bedankt weer!
    En ik vind het ook heel leuk om de oefeningen die je doet te zien. Leerzaam ook 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram