Optima vita vlog 70
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #70 – Bestanden kwijt & We hebben een liedje! ♥

Door

Goedemorgen lieve allemaal! Happy woensdag-vlogdag. En natuurlijk een hele fijne Valentijnsdag. Ik hoop dat je weer heerlijk gaat genieten van mijn weekendvlog. Ik waarschuw je alvast, hij is misschien een beetje chaotisch. Vrijdag begon ik namelijk al met vloggen, maar op de een of andere manier ben ik al die beelden kwijtgeraakt. De vlog begint daardoor een beetje raar. Excuses daarvoor!

Optima vita vlog 70

Ik heb evengoed denk ik nog wat leuke shots voor jullie kunnen maken. Zo ben ik bezig met de uitnodigingen voor de bruiloft. Discussiëren Sven en ik over de uitdrukking ‘Van je á propos gebracht worden’ en ga ik op jacht naar een leuk Valentijns-kleinigheidje voor Sven. Ik vind zelf dat ik daar gigantisch in gefaald ben…maar het gaat om het idee, toch!?

Ik hoop dat je toch nog hebt genoten van mijn vlog. We zijn dus langzaam bezig met alle voorbereidingen voor de bruiloft. Je zult in de komende vlogs vast nog wel meer voorbij zien komen!

Feedback!?

Mocht je vragen of verzoekjes hebben, dan kun je die altijd hieronder achterlaten. Ik vind het heel leuk om te weten wat jullie willen zien of horen. Ook als je dingen juist graag anders zou willen zien, kun je dat altijd aangeven. Ik probeer jullie feedback altijd mee te nemen voor de toekomst.

Ik wens je een hele fijne dag vandaag!

Groetjes, Marloes

Doe jij iets aan Valentijnsdag?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (17)
 1. MarionHak 3 jaargeleden

  Ehm, ligt het nou aan mij of is er gewn video?

  Reageer
  • MarionHak 3 jaargeleden

   Nu staat hij er gelukkig:)

   Reageer
   • Marloes 3 jaargeleden

    Bedacht het me gister om 23:00uur toen ik ging slapen :). Heb hem er om 6:45 snel ingezet!

    Reageer
    • MarionHak 3 jaargeleden

     O haha, dus toch! Gelukkig dat je er op tijd achter kwam. Heb jij nog wat van Sven gekregen? Wij doen niks met valentijn. Ben daar zelf ook heel slecht in, vergeet dat soort dagen ook gewoon.

     Reageer
     • Marloes 3 jaargeleden

      Sven gaf mij niets, dat verwachtte ik ook niet hoor! Wij doen er ook niet echt aan, maar hij verraste mij vorig jaar 🙂

 2. MarionHak 3 jaargeleden

  Hahaha, ja wat Sven zegt klopt! Zelfs als vrouw beaam ik dat. En ik vind de vlog niet rommelig, dus geen 100x sorry meer hoor, shit happends hè;). Mijn zusje heeft het ook wel eens meegemaakt, en die heeft toen de foto’s weer teruggekregen (vraag me niet hoe hoor want dat weet ik niet!).

  Marloes, wist jij ook niet wat de uitdrukking betekende?

  Succes met alle voorbereidingen, het gaat nu zooo hard die laatste paar maanden!! Wat leuk dat je zelf uitnodigingen maakt. Ik vind trouwens dat langere haar bij Sven leuk staan, wat vind jij er eigenlijk van?

  Liefs, Marion (dit is mijn laatste bericht hoor, doeiii)

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Hahah thanks! We wisten wel wat het betekende…maar niet letterlijk wat het woord ‘a propos’ betekent! Ik vind Sven zn lange haar ook erg leuk! 🙂

   Reageer
 3. Romy 3 jaargeleden

  Superleuk dat je nog eens een what I eat in a week video gaat maken’!?

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Hihi, thanks! Super veel werk, maar vind het ook leuk!

   Reageer
 4. Vera 3 jaargeleden

  Echt een gezellige goeie zin video!
  En die ontbrekende beelden….geen idee wat we niet hebben gezien, dus dat kunnen we ook niet missen! Zeker niet als de rest van de vlog super gezellig is.
  Wij zijn niet zo Valentijnerig. We zijn vooral vaak lief voor elkaar…en nu druk bezig met de keuken opknappen in ons huisje waar we nu 8 maanden wonen. Dan heb ik af en toe een schouder nodig als ik het project niet meer overzie! Dat Is echt een cadeautje….liefde!!!
  En af en toe een kleinigheidje voor elkaar kopen….als je je best hebt gedaan dan vindt de ander dat toch enorm fijn! Dus ik ga ervan uit dat Sven hartstikke blij is dat je zo je best hebt gedaan.
  Fijne dag!

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Je hebt helemaal gelijk! Hij was er inderdaad heel erg blij mee. Wij maken hier ook geen gewoonte van hoor ;). Zoals je zegt, liefde is het grootste cadeau!

   Reageer
 5. anoniem 3 jaargeleden

  Hey Marloes,
  ik vroeg me af of je dit jaar terug een challenge voor de zomer gaat doen?
  Trouwens echt een leuke vlog!

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Ik denk het niet…veel mensen gaven in januari aan een beetje klaar te zijn met challenges! Maar wat extra info artikelen komen er vast!

   Reageer
 6. Bianca W. 3 jaargeleden

  Hoi Marloes, jullie zijn allebei zo spontaan en vrolijk, dat maakt het dat het zo leuk is om naar te kijken! Zou je ook keertje weer een boodschappen-vlog willen maken?

  Reageer
 7. Rikst 3 jaargeleden

  Super leuk filmpje weer! Ik vroeg me iets af. Ik was zonet in de albert heijn en daar hebben ze nu huttekase met een smaakje: hummussmaak en appel/peer/vanillesmaak. Er staat op rijk aan proteïne en dat het een gezonde keuze is. ennnn aangezien jij fan bent van huttekase 😀

  Ik vroeg me af of het misschien iets is om te testen?

  groetjes!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: