Leefstijl Persoonlijk

Vlog #63 – Ikea, AED cursus en Rasheeda!

Door

Goedemorgen lieverds! Het is weer de wekelijkse tijd voor een vlog! Je ziet afgelopen vrijdag tot en met afgelopen zondag. Ik ging onder andere met Anneloes naar de Ikea, had een AED cursus op het werk en ik ging gezellig sporten met Sven en Rasheeda. Je ziet alle oefeningen die ik deed tijdens mijn benen/billentraining. Ik hoop dat je het weer leuk vindt!

Vlogmas ga ik officieel doen! Je ziet de komende periode dus extra veel vlogs! Ik wil ze gaan uploaden op dinsdag, donderdag en zaterdag. Op maandag en vrijdag zie je gewoon ‘normale’ video’s zoals je gewend bent. Op woensdag en zondag verschijnt een artikel.

Ik probeer extra artikelen te schrijven, maar denk dat dit erg druk gaat worden. Ik weet dat sommigen van jullie liever artikelen lezen dan video’s kijken. Voor diegenen sowieso 1 troost: het is alleen in december ;). Ik doe dus mijn uiterste best om vaker een artikel online te plaatsen!

Groetjes, Marloes

Snuggle jij ook wel eens in de trui van je vriend?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (8)
 1. Sandra 3 jaargeleden

  Yay Rasheeda! Ik mis Groningen soms wel als ik jouw vlogs zie:-) en ook ik chill graag ik in mijn mans tshirts

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Groningen is ook gewoon heel leuk :). Mannenkleding is de beste chillwear ;).

   Reageer
 2. Nadine 3 jaargeleden

  Net weer thuis van de kinderen naar school brengen. Nu koffie en jouw vlog kijken en dat allemaal in de trui van mijn man ?. Fijne dag!!

  Reageer
 3. Mirjam 3 jaargeleden

  Ik vind de rogge zeezout zó onwijs lekker! De rogge proef je niet zo; het is meer crispy puur met zeezout 🙂 Stoofpeer vond ik minder bijzonder.. Zoete stukjes met stoofpeer kleur, maar niet echt de smaak van stoofpeer (of kaneel > want dat had ik stiekem gehoopt ;p)
  Maar ik zou de rogge zeezout dus wel echt aanraden!

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Oeh…dat klinkt wel heel lekker als je het zo omschrijft ja! Toch maar eens proberen :).

   Reageer
 4. Valerie 3 jaargeleden

  Ik geniet altijd zo van jouw vlogs! Gewoon echt eerlijk hoe je bent en je ruimte niet je huis netjes op voor de vlog ofzo.

  Misschien nog een leuk review dingetje, Wasa heeft al jaren van die voorbespeelde cracker tussendoortje. Sinds kort hebben ze het echter ook volkeren cracker met hummus. Los beide gezonde producten maar ik ben benieuwd wat jij hiervan denkt?1?

  Reageer
 5. Rosalie 3 jaargeleden

  Ga je ook officieel een challenge doen in januari? 😀 #Ihopeso

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: