vlog 57
| 20 oktober 2017

Vlog #57 – Verjaardagen, Boodschappen en Monkey Bars

Huh, een vlog op vrijdag? Meestal komen de vlogs toch op woensdag online? Ja dat klopt! Maar in verband met de planning van mijn vakantie zie je vandaag even een vlog. Op woensdag 1 november verschijnt er een vraag maar raak video in plaats van een vlog. Dit voorkomt dat ik in mijn vakantie vlogs moet gaan editen ;). Ik hoop dat je dat begrijpt.In deze vlog ga ik twee keer sporten met Rasheeda, ik ga op verjaardag bij mijn broertje, schoonzusje en oma. Ik film dit niet, omdat ik familie graag privé houd in dit soort omstandigheden. Daarnaast werk ik veel dit weekend. Ik laat je mijn maaltijden zien, welke boodschappen ik doe en je ziet me bungelen aan de monkey bars.

Ik hoop dat je het weer leuk vond!

Groetjes, Marloes

Heb jij nog opa’s en oma’s? Hoe oud zijn ze? 

7 reacties

 1. Geen probleem hoor, een vlog op vrijdag. Altijd leuk ? !
  Mijn opa’s en oma zijn bijna 90! Oh en ik mis de frisdranken bij de appie…light versie van cola cherry !
  Fijne vakantie alvast!

 2. Hee Marloes,
  Wat leuk om te zien dat je de monkeybars oefent! Ik doe aan survivalrunning en daar hebben we ook monkeybars.
  Heb je wel eens naar filmpjes gekeken voor de techniek waarmee ze makkelijker gaan? Het idee is net als met lopen dat je je energie en kracht gebruikt in de richting waarin je wilt bewegen dus niet naar de zijkant. Door in de juiste richting te zwaaien met je lijf gaan de monkeybars veel sneller, soepeler en met minder kracht.
  Het kan natuurlijk dat de monkeybars bij jou in de sportschool uitzonderlijk dun en glad en ver uit elkaar zijn (dat kan ik niet inschatten) maar anders zou ik toch zeggen dat je fit genoeg bent om ze technischer aan te pakken. Maar ik kan mis zitten, het kan ontzettend variëren hoe de bars uitgevoerd zijn en het zijn rare spieren in je armen die je nodig hebt.
  Veel succes er nog mee iig!
  Groetjes, Janne

  1. Hele goede tip Janne! Je hebt zeker gelijk :). Ik wil eerst wat meer vertrouwen krijgen en dan inderdaad techniek oefenen. Leuk dat je me op deze manier kunt helpen 🙂 🙂

 3. Hey Marloes!

  Was zo blij toen ik vanmorgen zag dat er een vlog was !! Wist meteen wat te kijken na m’n werkdagje 🙂

  Dit jaar is voor de eerste keer bake off Vlaanderen geweest, dus beetje een “heel België bakt” , en daar heeft een Hans gewonnen! Dus wie weet …

  Vele groetjes uit België & een fijn weekend!

 4. Hoi marloes,

  Over dat ijs…. ik zou wel heel graag een revieuw willen zien van daarvan. Lijkt me heerlijk en verantwoorder.

  Liefs Thirsa

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram