vlog 54
| 4 oktober 2017

Vlog #54 – Chillen, Leef Event & Tony’s!

Een hele goede morgen lieve toppertjes van me. Een hele fijne woensdag-vlogdag gewenst :). Hier weer een gezellig vlogje van mijn afgelopen weekend. Zaterdag waren Sven en ik ultiem ontspannen, zondag gaf ik een presentatie op het Leef Event in Martiniplaza in Groningen. ‘s Avonds testte ik een Tony Chocolonely reep die ik nog niet eerder had gehad.Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn vlog! Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete boek is en welke vragen jij nog hebt over onze bruiloft.

Ik wens je een hele fijne dag verder.

Groetjes, Marloes

Welke Tony reep is jouw favoriet? 

10 reacties

 1. Voor jou is een heel mooi boek. Verder kan ik je niet echt adviseren, ben heel slecht met titels onthouden, hoewel ik een hoop weg lees.
  Heb je veel laten doen aan je haar gisteren of vooral dode puntjes? Het valt nu wel op dat je je bril niet meer op hebt. Hoeft dat helemaal niet meer?

 2. Ha, ik lees superveel maar mijn smaak staat haaks op de jouwe 🙂 ik lees het liefst fictie, en spannende boeken:)
  Is de pepernotenwinkel in Groningen? Ik was vorig weekend in Groningen als ik wist van die winkel was ik zeker langsgegaan! Jammer, moet ik maar weer eens terug 🙂

 3. Gezellige video!
  Dat van die hakken herken ik wel. Al moet ik zeggen dat ik dat nu niet meer heb. Misschien dat de ervaring me zeker genoeg heeft gemaakt.

  Dan de boeken….mijn allermooiste boek Is ‘haar naam was Sarah’, over WOII, waargebeurd, met een mooie mix van terugblik naar de oorlog en nu.

  En wat ik wel inspirerend vond Is het boek van Andere Aggasi, over zijn jeugd en carrière. Heftig.

  En chicklits zijn ook heerlijk…soms wil ik gewoon zo’n heel simpel boek lezen. En dan is Jill Mansell echt mijn favoriet. Helemaal super ontspannend!

  Veel leesplezier….!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram