Leefstijl Persoonlijk

Vlog #49 – Trouwring, Bios & na 10.000 kcal challenge

Door

Welkom op deze mooie woensdag-optima-vita-vlogdag!! Je ziet weer 2 dagen uit mijn leven, namelijk afgelopen vrijdag en zaterdag. Ik kocht op deze dagen onder andere mijn trouwring, ging naar de bios met vrienden, at sushi met Sven en ik vertel je over mijn week na de 10.000 calorieën challenge. Pak er een lekker bakkie thee of koffie bij en kijk mee.Laat me dus zeker even weten of jij team zoute of team zoete popcorn bent! Ik ben dus absoluut van de zoete variant, maar ik heb soms het gevoel dat ik de enige in de wereld ben :).

Een hele fijne dag verder lieverds!

Groetjes, Marloes

Eet jij liever zoute of zoete popcorn?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (10)
 1. Sandra 5 jaargeleden

  Leuke vlog! Ben benieuwd naar jullie trouw ringen^^ mijn man en ik hebben dezelfde trouw-en verlovingsringen. Ook altijd leuk om Groningen te zien, ik heb er gestudeerd! Ik ben ook van de zoete popcorn!
  Kan je misschien een keer een artikel maken over vetpercentages? Wij hebben nu zo n blitse weegschaal die je verpercentage (en muscle mass enz) meet. Zal niet helemaal accurate zijn maar het geeft wel een idee.

  Reageer
 2. Marloes 5 jaargeleden

  Dank je wel Sandra! Fijn om een mede zoete-popcorn-lover te vinden :). Hier een artikel over vetpercentage dat ik eerder schreef: https://www.optimavita.nl/voeding/feiten-en-fabels/vetpercentage-meten/

  Reageer
  • Sandra 5 jaargeleden

   Dankje! Ik heb namelijk een vetpercentage van 12%, maar ik ben niet afgetrained ofzo. Ben gewoon vrij tenger gebouwd en vroeg me af of ik me zorgen moest gaan maken:)

   Reageer
 3. kim 5 jaargeleden

  Ik vind zoet ook heerlijk! Maar zout ook. Probeer eens een mix! Ik was een beetje sceptisch, maar eens ik het heb geprobeerd neem ik niet anders als ik in de bios ben. De wisseling van zoet en zout is geweldig.

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Hmmm…gewaagd hoor 🙂 Ik vind zout alleen gewoon echt niet zo lekker…

   Reageer
 4. Tamara 5 jaargeleden

  Ik vind die Remco en Rasheeda wel een leuk stel eigenlijk! 🙂 🙂

  Reageer
 5. Suzanne 5 jaargeleden

  Leuke vlog weer! Ik dacht trouwens dat je een roze/paarse kleurspoeling ofzo had haha maar dat is dus gewoon het licht?
  Hier team zoet, zoute popcorn vind ik echt niets aan.
  Herkenbaar trouwens dat je na het eten van suiker en vet er trek in blijft houden. Ik heb de laatste tijd ook wat ongezonder gegeten en ik merk dat ik het lastig vind om de knop weer om te zetten. Ik voel me er ook niet echt lekker bij, het voelt toch fijner om gezond te eten.

  Reageer
 6. Susanne 5 jaargeleden

  Ik hoor ook bij het team zoete popcorn.

  Reageer
 7. Nancy 5 jaargeleden

  Zoute popcorn!

  Reageer
 8. Dana 5 jaargeleden

  Sowieso zoet !!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.