| 23 augustus 2017

Vlog #48 – Lieve Vriendinnen, Primark en Secret Project

Tijd voor weer een vlog! Ik vind deze heel bijzonder, want ik sprak op één dag met drie lieve vriendinnen af. Daarnaast shopte ik in de sale wat zomerstuff bij de Primark. Zaterdagochtend moest ik spinning en BBB geven en ik vertel je over een secret project, waarvan je aanstaande vrijdag de video gaat zien!Ik hoop dat je weer hebt genoten van de vlog. Kun jij misschien raden wat mijn secret project gaat zijn? Ik ben heel benieuwd!

Groetjes, Marloes

Wat denk je dat het secret project voor de video van vrijdag is?

9 reacties

 1. Weer een heerlijke vlog, al het gevoel dat het weekend is(oeps?)
  Die tweede top bij de primark( die roze) stond je juist leuk zo los!

 2. Ik volg jouw niet te lang maar jouw vlog zijn zo leuk en geeft mij zoveel kracht en motivatie. Ik kijk altijd uit naar een nieuwe vlog. Mijn kleine meid hoorde opeens paw patrol .Ze kwam gelijk kijken. Zij is helemaal gek op paw patrol…..

 3. Leuke vlog! Toevallig had ik eergisteren ook hartige taart gemaakt, met vulling van champignons, spinazie, zongedroogde tomaten en tofu. En yay voor nachos! Ben benieuwd naar het geheime project!

 4. Hey Marloes,

  Leuke vlog weer! Leuk om te zien dat je fit methode boek op de hoek van de tafel lag. Mijn interesse is echt gewekt hoor. Twijfel alleen of het momenteel toegevoegde waarde heeft. Ik kijk je vlog wel nu, dus welterusten! Ben ook héél benieuwd naar vrijdag.

  Doeidoei!

 5. Wat een schatje die kleine Sven!

  Elke keer als ik een vlog kijk, vraag ik mezelf weer af of mensen je niet raar aankijken als je vlogt? Heb je wel eens iets geks meegemaakt tijdens het vloggen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram