Leefstijl Persoonlijk

Vlog #47 – Dagje Wildlands met Sven & Legday

Door

Goedemorgen toppers! Hier weer een vlog van twee dagen uit mijn leven. Afgelopen vrijdag ging ik met lieve Sven een dagje naar dierentuin Wildlands in Emmen. Zaterdag deed ik een legday, je ziet al mijn oefeningen. Pak een lekker glas water of een kop thee erbij en ik hoop dat je van de vlog geniet.Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Wij hebben echt ontzettend genoten in Wildlands, ik vind het een hele mooie dierentuin.

Groetjes, Marloes

Ben jij wel eens in Wildlands geweest? Wat vond je ervan?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. silke 5 jaargeleden

  altijd leuk zo’n vlogs met dieren 🙂

  Reageer
 2. MarionHak 5 jaargeleden

  Hey!

  Ja, ik ben in april in Emmen geweest. Ik ben opgegroeid met Blijdorp, dus dan is een andere dierentuin altijd erg leuk. Vooral de opzet (de verschillende delen) en de safari vond ik erg leuk. Speeltuinen blijven leuk hoor! En inderdaad, zonder kinderen kan ook, deden mijn man en ik ook al toen we nog geen kinderen hadden. Wat leuk dat Sven ook vaak in beeld komt nu. Jij traint echt heavy zwaar man. Diep respect, ik houd het lekker bij jouw workouts, ik vind fitness absoluut leuk, alleen is mijn motivatie niet hoog genoeg voor de sportschool. Weet je, ik ben nog nooit in Groningen geweest, maar elke keer als je jouw hometown filmt ziet het er gezellig uit! Kortom, leuke vlog weer om te zien.

  Reageer
 3. Sabine1979 5 jaargeleden

  Ik weet nog goed dat Sven net in the picture kwam en dat je zei, hij wil niet graag in beeld, houdt er niet zo van. Haha en zie hem nu…. mannen trekken altijd wel bij 😉
  Hahaha Zuipuh

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.