Leefstijl Persoonlijk

Vlog #44 – Weer gezond doen…

Door

Wat geniet ik toch van het vloggen de laatste tijd! En van jullie lieve reacties. Ik heb echt het idee dat ik door de vlogs iets meer contact met jullie heb gekregen. Ik wil je laten weten dat ik iedereen die kijkt super waardeer, of je nu reageert of niet. Je ziet vandaag mijn afgelopen zaterdag en zondag. Ik lette weer een beetje extra op, na het eetfestijn in de vorige vlogs ;). Oh…en volg me dus even op instagram, dat zou ik SUPER waarderen.Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien! Als je verzoekjes hebt, dingen graag wilt zien of als je dingen van me wilt weten, dan kun je dat altijd hieronder achter laten!

Groetjes, Marloes

Hoe gaat het bij jou met gezond leven?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. MarionHak 5 jarengeleden

  Hey Marloes,

  Als dat jouw boodschappentas is, dan kan dat toch wel mee op de fiets? Mand voorop of een fietstas en gaan met die banaan, haha.
  Ik heb echt zoveel aan jou levensstijl. Net zoals jij nu zegt ja ik weet dat ik weer goed aan het opletten ben maar genieten mag ook hoor! Dan denk ik, ja ben toch ook weer goed bezig. Bedankt voor je inspiratie!

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Je hebt helemaal gelijk! Maar ben soms een beetje lui ;). En moet mn fiets van achter door het huis heen slepen als ik ermee weg wil. Graag gedaan, dank je wel voor je lieve reactie!

   Reageer
   • MarionHak 5 jarengeleden

    Haha, dat zijn we allemaal wel eens. Dat is ook heel vervelend als je eerst moet slepen met je fiets door je hele huis, dan zou ik ook makkelijker de auto pakken, haha. (ik dacht ineens eraan dat ik op deze had gereageerd, leuk dat je hebt gereageerd!)

    Reageer
 2. Neverdullmoments 5 jarengeleden

  Goed dat je het weer hebt opgepakt! Ik ben nu op vakantie dus voor nu ben ik vooral aan het genieten, maar na de vakantie heb ik zeker wat aan jouw video’s en artikelen voor inspiratie!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: