Leefstijl Persoonlijk

Vlog #41 – Antwerpen, Paddelen en Playsuit

Door

Weer een Antwerpen vlog! Deze keer ging ik op bezoek bij vriendin Marloes. Je ziet hoe wij samen een super gezellige tijd hadden. Zaterdagavond ging ik weer naar huis en zondag genoot ik lekker verder met lieve Sven in onze hometown Groningen.Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Wat doe jij tijdens een dagje ultiem chillen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Kim 5 jaargeleden

  Heb er weer met plezier naar gekeken.

  Reageer
 2. Lobke 5 jaargeleden

  Volgensmij is de intro wat verkeerd gegaan, er staat namlijk: Challenge van gezond eten in de Eftelling??
  Leuke vlog weer om te zien!

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Hahaha, je bent de eerste en de enige die het ziet! Inderdaad foutje met editen. Maar kennelijk valt het niet zo op ;). Toch bedankt!

   Reageer
 3. Linda 5 jaargeleden

  Altijd leuk om je vlogs te zien 🙂 toevallig heb ik wel een beetje verstand van planten (tuinman als vader en een gezamenlijke blog…). Ik denk dat je potten te klein zijn! Hoe kleiner de pot, hoe sneller hij uitdroogt. Met dat warme weer moet je dan al snel twee keer per dag water geven! Wat je ook kunt doen, is een tegel uit je terras halen (een laag geel zand vervangen door potgrond) en daar een plant in zetten. Dan kunnen de wortels dieper groeien en dus water uit de omgeving onttrekken.

  Werkt dat niet genoeg, denk dan ook eens aan bemesting. Je kunt heel handige mestkegels kopen die niet vies zijn, en de voeding gedurende langere tijd afgeven.

  Succes! 😀

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.