Vlog 405 optima vita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #405 – Even een breakdown & Maukies diagnose…

Door

Jongens, waar blijft de tijd!? Gewoon alweer vrijdag en bijna Sinterklaas! Voor mij gaat het echt niet normaal snel op het moment. In deze vlog zie je dat ik afgelopen week weer eens een moeilijk moment had. Ik deel het zo eerlijk mogelijk met jullie…maar kan er vrijwel direct zelf ook om lachen. Ook laat ik jullie weten hoe het nu met Maukie gaat en wat het plan is.

Mijn online cursus ‘Fit en gezond zwanger’ vind je hier.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Ga jij nog Sinterklaas vieren?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
 1. Madieke 1 jaargeleden

  Lieve Marloes,

  Ohhhh zo herkenbaar! Ik heb destijds ook met fases heel wat afgehuild….soms een kwartier zitten huilen op de trap, omdat ik het van ellende even niet meer wist .Hier ook een controlfreak dus….

  Ik heb het met de tijd wel los kunnen laten, maar wat in je zit, zit in je. Ook al zijn mijn meisjes flink wat ouder, het moederschap blijft bij tijden pittig, zeker als je graag controle wilt hebben, of beter gezegd, denkt te hebben. Nu merk ik steeds meer dat je kinderen te leent hebt, en dat ze zelf een karakter ontwikkelen en dus een menig hebben over dingen, gelukkig maar! Ik probeer, daar waar kan, naar ze te luisteren en met ze mee te buigen. Een nieuwe fase voor mij als controlfreak haha! Maar met wat vallen en opstaan, en soms desnoods lekker op de grond blijven liggen en huilen haha ( uit het zicht van de kinderen natuurlijk :p), komt het allemaal goed! Ik denk dat ik het moederschap onder de knie heb, als ik bejaard ben :p.

  Sterkte en heel veel liefs!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: