Leefstijl Persoonlijk

Vlog #396 – Mijn make-up routine & Te weinig borstvoeding??

Door

In deze vlog laat ik je mijn make-up routine zien. Ook heb ik je hulp nodig en word ik onzeker over of mijn lichaam wel voldoende borstvoeding aanmaakt. Olivia is inmiddels 6 weken oud. Kijk weer gezellig mee.

Mijn online cursus ‘Fit en gezond zwanger’ vind je hier.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Wat zou jij graag willen zien in de vlogs?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Thes 9 maandengeleden

  Je vlogs zijn super. Zo is je leven op dit moment en dat volgen is heerlijk. Ik vind het zo bijzonder dat je deze vlogs al maakt, in je verloftijd! Nostalgisch om ook weer terug te denken aan mijn eigen verlofperiodes, heel lang geleden:) Je bent zo eerlijk in het bespreken van je struggles met regeldagen en borstvoeding, dat is echt waardevol en herkenbaar. De openheid hierover: mooi, dankjewel!

  Reageer
 2. Madieke 9 maandengeleden

  Lieve Marloes!

  Ik sluit mij aan bij de reactie van Thes!

  Daarnaast ik het je nog zeggen, vlak voordat je met verlof ging; ” ik ga waarschijnlijk niet vloggen.” Nu doe je dat dus wel (omdat je het zelf leuk vindt) dus dat is wat mij betreft al helemaal super!
  Daarbij is dit voor mij echt een trip down memory lane, gezien mijn eigen dochters.
  Natuurlijk ga je op termijn weer werken, sporten ect. Dus die content kun je dan weer maken, als je dat leuk vindt.

  Voor nu lekker vloggen wat je vlogt. Mijn leven zag er net zo uit, vlak na mijn bevallingen. Dus ik vind het heerlijk om naar te kijken. Vooral omdat we uiteindelijk allemaal hetzelfde meemaken in de reis die ouderschap heet. Jij neemt ons mee op jouw reis en dat is bijzonder!En geloof me, nu bijna 10 jaar later, is mijn reis nog in volle gang….dus ik kijk nu al uit naar jouw vlogs in de toekomst! Zelfs als dat voornamelijk dezelfde content is 😉

  Liefs Madieke

  Reageer
 3. Vera 9 maandengeleden

  Ik sluit me aan bij de lieve reacties die hier al staan.

  Ja…voor mij is het heerlijk om je vlogs te zien! Ons meisje is 3 weken jonger. Het is fijn om herkenning te zien. En soms lastig als iets hier ‘nog niet zo is’. Het is geen wedstrijd en die maak jij er ook niet van, dus ik kan het ook weer loslaten en in perspectief plaatsen. Bijvoorbeeld…bij m’n eerste dochter was ik na 2 weken alle kilo’s kwijt en ook ongeveer weer in vorm. En nu…na 3 weken…nog steeds niet 🙈. Slaat natuurlijk nergens op, dat weet ik ook wel.
  En die regeldagen… Ook herkenbaar! Van m’n eerste herken ik dat ik zo’n dag ook in de war was. Dat ik dacht: wat is dit nou? Doe ik iets verkeerd? En nu….is het vooral zorgen dat ik handig ben in de één aan de borst te laten hangen en de ander van 2,5 jaar te entertainen. Ik kan inmiddels lopend voeden, voeden en spelletjes spelen of Duplo bouwen… Gelukkig hoefde dat bij de eerste niet, want ik had niet geweten hoe je dat dan moet doen.
  En lang leve de draagdoeken! Een rekbare van ByKay en mezelf nu ook 2 ringslings van ByKay cadeau gedaan: een hydrofiele en eentje voor in de douche. Zo krijg ik tenminste nog iets gedaan.
  Doe vooral wat goed voelt! En jouw leven is nu vooral Olivia… Dat is prima. De rest komt vanzelf weer…of niet 😉.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.