Vlog 389 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #389 – M’n lichaam na de bevalling & Zo noemt Sven Olivia… :)

Door

Goedemorgen toppers! Zoals ik al aankondigde in mijn vorige vlog, heb ik erg veel plezier in het filmen van ons leven. Daarom zal er weer vaker op woensdag en vrijdag een vlog verschijnen.  Ik beloof niet dat het altijd zo gaat zijn…want ik wil ook mijn rust kunnen pakken als ik daar behoefte aan heb. In deze vlog is Olivia ruim 2 weken oud. Ik laat zien hoe mijn lichaam er nu uit ziet en Sven vertelt wat zijn koosnaampje voor Olivia op het moment is.

Wil je meedoen aan mijn cursus Fit en gezond zwanger? Meer info vind je hier.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Gebruikt iemand wel eens een koosnaampje voor jou? Wat is dat?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 12 maandengeleden

  Ohhhh, zo fijn als je lijf zo lekker meewerkt! Dit had ik vorige keer ook. Ik was zelfs na 2 weken de complete 15kg kwijt. Bizar vond ik dat. Dat gaat deze keer niet lukken 🙈 ik ben nog wat meer bijgekomen en ik voel wel dat m’n lijf dit niet nog eens zo goed kan. Maar hey…dan duurt het maar wat langer. Dan werken we er wel voor.

  Olivia ligt op Sven echt in een mooie houding met die beentjes opgetrokken. Zo hoort ze straks in de draagdoek te zitten 😉. De m-houding, waarbij de benen de m maken. Heel goed voor haar lijfje.

  Zoals Marloes zegt…haar herstel is zeker niet de norm. Iedereen herstelt lichamelijk en mentaal anders. En dat is allemaal okee. Dat mag. En je mag dat ook lastig vinden. En Marloes, jij mag er lekker van genieten hoe jouw lijf dit oppakt 🥰.

  Reageer
 2. Suze 12 maandengeleden

  Hoi Marloes,

  Wat een prachtige dochter hebben jullie en wat doen jullie het goed.
  Ik plaats eigenlijk nooit iets op internet maar toen ik vanmorgen je video aanzette begon mijn dochter van 10 weken heel erg te lachen. Ik heb het intro teruggespoeld en weer aangezet, wederom een enorme lach! Hij valt dus in de smaak, haha.

  Geniet lekker van elkaar, deze “knuffeltijd” en je verlof!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: