Vlog 384 optima vita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #384 – Kraamverband DIY & Proberen rust te nemen…

Door

Ik ga voorlopig lekker door met vloggen hoor guys! Ik heb er nog zo veel plezier in :). Vandaag zie je hoe ik mezelf probeer te dwingen rust te nemen. Daarnaast had ik veel energie dit weekend, waardoor ik aardig actief was. Ik laat je onder andere een DIY zien voor verkoelend en helend kraamverband.

Mijn online cursus Fit en gezond zwanger vind je hier. Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij iets speciaals gedaan het afgelopen weekend?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
  1. Vera 11 maandengeleden

    Ohhhh… heerlijke vlog! Dat kraamverband….haha. ik had vorige keer na een kleine knip met hechting helemaal niet zo’n pijnlijk gevoel. Nouja…fijn is anders, maar het herstelde echt snel. Dus nee…daar heb ik niet gekoeld 😉🤣.
    Maar wel….zakjes met kwark of stroop voor stuwing, dat is wel super!!! Zakje met kwark in de koelkast of zakje met stroop in de vriezer. Ideaal om in de kraamweek je ontploffende borsten te koelen.
    Zo leuk om te zien hoe jij je voorbereid. En dan denk ik terug aan m’n voorbereiding bij m’n eerste… Dat is weer zo anders dan nu!! Toen moest en zou alles perfect zijn….nu ben ik veel meer ontspannen daarin…het loopt zoals het loopt. En ik heb hier al een druif rondrennen dus ik kom ook echt niet aan alles toe. Hoeft ook niet deze reis.

    Geniet van je verlof…dan geniet ik samen met m’n dochter van je vlogs die nog verschijnen. Heerlijk begin van de dag 🥰.

    Reageer
  2. Lien 11 maandengeleden

    Ik sluit me helemaal aan bij Vera! Heerlijk dat je ons meeneemt in je voorbereidingen.
    Bij een eerste kindje is dat zo bijzonder en speciaal, vooral van genieten en inderdaad je rust nemen.
    Ik ben nu zwanger van ons vierde kindje en dat is ook weer heel leuk, vooral omdat de oudste kinderen dat nu heel bewust beleven. Ze helpen spulletjes uitzoeken, we hebben samen wat mooie nieuwe kleertjes gekocht en de oudste heeft samen met mijn man alle meubels in elkaar gezet. Van rust nemen komt niet zoveel, maar ik geniet er enorm van.

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.