Vlog 370 optima vita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #370 – Shoplog voor Frummel en mezelf & Emotioneel en moe

Door

Afgelopen weekend was er weer eentje met veel ups en een paar downs. Je ziet dit heel mooi terug in de vlog denk ik. Ik ging met een vriendin naar Leeuwarden, we gingen gezellig op verjaardag en kregen visite…maar ik was ook emotioneel en moe door de zwangerschap(shormonen). Uiteraard is dat allemaal niet zo erg als dat het op dat moment lijkt ;). Het hoort erbij en ook die kant van mezelf wil ik jullie laten zien. Veel plezier met kijken!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Heb jij nog iets speciaals gedaan afgelopen weekend?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
 1. Vera 1 jaargeleden

  Ohhhh….dat camping bedje 🤣🤣🤣
  Dit hebben wij ook gehad 🙈 En echt..het is zoooo simpel!!! Maar de eerste keer is het gewoon onmogelijk. De fabrikant zou op de doos moeten zetten dat je je camera moet aanzetten. Heerlijk om de mannen zo te zien, haha.

  Ach….ik heb van de week gehuild omdat ik van m’n man niet alleen naar de Makro mocht 🙈. Hij vond het niet verstandig…met bekkenpijn, vermoeidheid….en hij heeft gelijk! Maar het idee dat ik zo afhankelijk ben…Pfff…. Maar hey, morgen 30 weken zwanger, het einde is in zicht. Dus je tranen….zijn herkenbaar! En ook ik zie heus wel dat dit geen huilbui waard is, haha.

  Volgende keer ga ik bij een huilbui nog even kijken naar het opzetten van het camping bedje en krijg ik vanzelf een lach op m’n gezicht als ik terugdenk aan ons gestuntel toen 😉🥰.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: