| 14 juni 2017

Vlog #37 – Fitfair, Tavi Castro ontmoeten en Award!?

Goedemorgen allemaal! Afgelopen weekend was ZO ontzettend bijzonder voor mij. Zoals jullie bijna niet gemist kunnen hebben, was ik uitgenodigd voor de fitfair. Ik hield een meet & greet en was genomineerd voor de award voor beste YouTube kanaal. Ik heb hele leuke gesprekken gehad met een aantal van jullie, mega inspirerende workshops gevolgd en hele lieve mensen ontmoet. Ik kan er uren over vertellen…kijk maar gewoon mee!Iedereen heel hartelijk bedankt voor als je naar me toe bent gekomen. Ik vind dat echt zo mega bijzonder. Jullie zijn toppers!

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Was jij op de fitfair? Zou je heen gaan nu je dit ziet?

4 reacties

  1. Een golfer die zonder moeite een 18 hole baan loopt en van de jaarbeurs naar het station te ver vindt:p, dat kan toch niet?! hihi. Jullie zien zo wel veel van Nederland! En Marloes, het was weer zeker een leuke vlog om naar te kijken! Wil jou ook nog wel een keer ontmoeten:). Tijdens het sporten bij BasicFit heb je volgens mij je tripod uitgeprobeerd of niet? Zo ja, het werkte goed hoor! Ik vind het zo tof dat jij zo ver bent gekomen, heb echt respect voor jou. Gefeliciteerd met een respectabele 3e plek!!

    1. Haha, het blijft een speciale jongen ;). Wat scherp, inderdaad gebruikte ik de tripod! Zo fijn :). Dank je wel!! Ik weet trouwens niet eens of ik tweede of derde ben geworden. Zou beiden heel goed kunnen 🙂

  2. Super leuk weer om met je mee te gaan het is net of ik er echt was
    volgend jaar toch een keer gaan Succes weer met alles
    Groetjes Marieke

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram