| 7 juni 2017

Vlog #36 – Sprints en trainen met Elastieken

In de vlog van vandaag zien jullie mijn leven van afgelopen vrijdag tot en met afgelopen maandag. Ik deed een heleboel leuke dingen, ging een aantal keer trainen en ontving een leuk nieuw product. Ga er dus even lekker voor zitten, want hij duurt best lang! Ik hoop dat je dat geen probleem vindt :).Je kunt de elastieken hier bestellen voor €14,99. Je krijgt er dus ook een e-book met oefeningen bij.

Hier kun je op me stemmen voor de Fi-awards. Als jij ook aanwezig bent op de Fitfair, laat het me dan zeker even weten!

Groetjes, Marloes

Ken je zulke elastieken? Ga jij ze bestellen?

9 reacties

 1. Beste, waar zou ik een artikel kunnen vinden over tips om slank te worden ipv grote spieren. Ik wil namelijk super dun worden(niet ongezond natuurlijk), maar niet door het sporten hele grote spieren krijgen. (Eigenlijk beetje zoals modellen hebben)

 2. Hahaha, leuke vlog. Vooral jullie discussie over het indianengeluid! Ik kan jullie hier niet mee helpen, geen idee!

 3. Hai leuke vlog weer!!
  Toevallig heb ik 2 weken geleden zo n soort elastiek gekocht een zware 1 maar deze zijn ook erg leuk vooral omdat ze verschilllend van stevigheid/strakheid ( hoe je t ook maar zegt..hihi )zijn….misschien dat ik deze ook s in huis haal.
  Ik wil ook graag een gespierde billen partij en ben hier dan ook voor aan het trainen 2x sportschool en nu
  met dit elastiek kan ik thuis ook nog de bilspieren trainen.
  Happy me 🙂

  Groetjessssss

 4. Hey Marloes, een indiaan doet inderdaad ugh! Was weer leuk om naar te kijken. Misschien een idee om een thuis workout op te nemen met deze elastieken? Ik sport alleen nog maar met jouw als coach en dat gaat super. Doe elke keer wat anders en een training met zulke elastieken is welkom.

 5. Ha Marloes!!!
  Oooh ik was zo druk, dat ik nu pas in alle rust jou vlog heb gekeken.. een indiaan zegt inderdaad UGH! Haha.. die Sven komt steeds losser voor de camera, leuk!!
  Daarnaast heeeeel graag video’s van je sportroutine ik ga toch zeker voor de been – billen workout! Loop daar soms een beetje op vast! En die oefeningen met de banden, top!! Zou ik ook graag meer van zien :-)! Geeft mij echt inspiratie !! Ik heb trouwens dit setje gelijk aangeschaft, ideaal die verschillende “zwaartes”!!

  Tot morgen alweer met je nieuwe vlog :-)! Fijne avond nog!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram