Vlog 348 optima vita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #348 – M’n geheime project & Creatief met mama ♥

Door

Het afgelopen weekend was weer heerlijk! Zaterdag ging ik naar mijn ouders, om samen met mijn moeder te werken aan het customizen van het wiegje voor onze baby. Zondag gingen we naar Leeuwarden, we konden eindelijk weer eens op het terras zitten. Ook kreeg ik een super lief cadeautje van Sven.

De korting voor je eerste box van Oslo Skin Lab vind je hier.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij nog iets gedaan rondom moederdag? 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. K. 1 jaargeleden

  Voor Moederdag zelf cadeautje gemaakt. Moeder is geboren ong 30 km hier vandaan, heb na nieuwjaar de toeristische dienst gekontakteerd en kreeg infoboekje toegestuurd. Daarin allerlei activiteiten, bezienswaardigheden, begeleide bezoeken, wandel-en fietsroutes,… deze brochure waarvan ze uitstap kan kiezen doe ik dan samen met haar zodra alles weer open gaat en na vaccinatie. Verder bevatte het cadeau streekproducten, ijs, typisch lokaal gebak, fruit typerend voor die regio, een flesje van plaatselijke wijnboer, en een bloemetje waarvoor die regio internationale faam verworven heeft. Ze was heel verrast en blij.

  Reageer
 2. Anne 1 jaargeleden

  Leuk! Kan je trouwens weer in juni/juli een challenge doen (gezond leven in juni/zomerchallenge)? Dat deed je een paar jaar geleden vaak:)
  Groetjes!

  Reageer
 3. Vera 1 jaargeleden

  ZOOOOO lief van Sven!
  Wat dapper dat je moeder deelt hoe het gaat. De impact van zo’n behandeling is pittig hè. Het is nodig voor de genezing natuurlijk, en meteen is het ook zwaar voor je lijf. Veel kracht en sterkte voor de komende tijd om door de behandelingen heen te komen 💞.
  Fijn om te zien hoe jullie een mooie dag samen hebben en samen iets maken voor jullie frummel 🥰

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: