| 24 mei 2017

Vlog #34 – Galajurken en Sprints

In de vlog van vandaag zie je dat ik sprints toevoeg aan mijn benentraining. Daarnaast ging ik gezellig lunchen met lieve Anneloes en heb ik je hulp nodig bij het uitzoeken van een galajurk. Deze keer vlog ik op doordeweekse dagen in plaats van in het weekend. Een keertje iets anders dus! Ik hoop dat je het weer leuk vind om te zien.Stem hier op mijn voor de Fiawards, daar zou je me super blij mee maken.

Groetjes, Marloes

Wat zeg jij? Jurk nummer 1, nummer 2 of zelf iets kopen?

19 reacties

 1. De zwarte jurk is erg mooi maar als op de dag van de bruiloft de temperatuur omhoog gaat dan is zwart wel warm aan. Misschien toch zelf een mooie gala jurk kopen en dan je eigen kleur uitzoeken.
  Misschien kun je in de Oosterstraat een niet al te dure jurk vinden.

 2. Ik vind de zwarte ook erg mooi. En het is dat je zelf zegt dat de tweede jurk mintgroen is, want ik zie toch echt een lichtblauwe ?

 3. Leuke vlog weer! Ik vind de zwarte jurk supermooi bij je staan, maar ik weet niet of zwart nu zo mooi is op een bruidloft. De mintgroene staat ook erg leuk, dus ik denk dat ik of voor die zou gaan of toch zelf een zou proberen te scoren.

 4. Ik vind de zwarte je heel mooi staan en überhaupt een hele mooie jurk. Zwart vind ik alleen voor op een bruiloft heel somber overkomen (en not done). De mintgroene staat je ook heel goed en vind ik meer geschikt voor een bruiloft!
  Nummer 2 dus, of alsnog zelf kopen, maar met die mintgroene jurk vind ik dat niet nodig hoor.

 5. Leuk dat je dit wil delen om een keuze te maken met je jurk.
  Maar de keuze is aan jou. Dat jij er een goed figuur hebt mag je dan ook best laten zien!
  De 2e jurk zijn jou mooie billen niet te zien?
  Ik denk nu aan Pipa Middleton…?
  Dus ga voor jou eigen nieuwe keuze..
  Succes met alles wat je doet.
  Bedankt voor je goede steun tot nog toe..?

 6. Zeker de mint groene omdat het voor een bruiloft is. Voor een ander feest zou ik de zwarte zeggen. Lijkt me zonde om zelf een jurk te kopen

 7. Als ik je vlog op mijn telefoon kijk, kan ik je poll niet zien. Dus bij deze mijn mening…
  Allebei de jurken zijn stijlvol (Anneloes, je hebt een goede smaak :). En ze staan je ook prachtig. Kwestie van smaak…Ik zeg de zwarte jurk. Dat kan bij thema gala zeker wel, ook op een bruiloft. Misschien een schoen erbij met wat goud erin…handtasje met een gouden accent.
  Maar ook de mintgroene jurk is een prima keus.
  Dus ik zeg…Zeker lenen die jurk!

 8. Ik vind de mintgroene het mooist voor een bruiloft!
  Maar als je zelf een jurk wilt kopen, kan je online ook jurken voor ongeveer €30 kopen dus dat valt wel mee qua prijs (ik heb zelf een aantal jaren geleden een supermooie galajurk voor €25 bij bonprix gekocht)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram