vlog 338 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #338 – Babyspullen & Sven is écht goed!

Door

De eerste vlog waarin ik lekker kan babbelen over mijn zwangerschap! En die kans grijp ik volledig aan, haha. Maak je klaar voor veel gepraat over babyspullen. Daarnaast zijn we veel aan het opruimen en klussen geweest. We komen wat oude foto’s en krantenknipsels van Sven tegen. Ik vertel over hoe goed hij stiekem kan golfen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Had jij enig idee hoe goed Sven is? Of verbergt hij dat goed genoeg ;). 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Nanouk 10 maandengeleden

  Heerlijk al die babypraat!! 🙂 wat een leuke vlog weer!

  Och nee joh, jullie zijn niet te vroeg, je mag lekker zelf bepalen en doen wat goed voelt! Dat geldt zeker voor je kleding, belangrijkste is dat je kleding lekker zit dus is helemaal niet overdreven! Bij mn 2e zwangerschap had ik met 8 weken alweer zwangerschapskleding aan 😉 maar je hebt een prachtig kleine babybobbel bij je buik! Geniet er maar met volle teugen van!!

  Ik wist inderdaad niet dat Sven zo goed is, die bescheidenheid siert m wel 😉

  Reageer
 2. Vera 10 maandengeleden

  Heeeeeeerlijk om te zien! Bij onze dochter had ik ook niet zo snel een buikje. Maar nu…..echt te erg! Alsof m’n buik weet wat de bedoeling is, hahaha! Wij hebben voor onze dochter ook zoveel gekregen van mijn nicht en mijn schoonzusje. Ik was heel blij dat ik niet alles nieuw hoefde te kopen. Niet omdat we het geld niet hadden, maar ik vind het fijn als ik zulke mooie spulletjes gewoon weer een nieuw leven kan geven.
  En ze gaan dus nu ook weer een ronde mee voor nummer 2.
  Ik had bij m’n dochter dat ik ineens geen kwark meer lustte. Ik moest er echt van kokhalzen, zo erg. En nu drink ik geen thee en koffie meer. Koffie snapte ik nog wel….maar thee….ik kan het niet drinken. Heel gek om die veranderingen te merken.
  Dankjewel voor het delen van jullie mooie proces. En echt superlief hoe Sven meegaat in jouw nesteldrang, hahaha! En die 8 knoppen op de commode….oh….zo grappig, die logica…zo herkenbaar!!
  Geniet ervan om elke keer als je boven bent, even een glimp te doen op de mooie kamer….die steeds meer af zal zijn.

  Reageer
 3. Mirjam 10 maandengeleden

  Hoi,
  Zooo leuk om mee te genieten… heerlijk! Gewoon dragen wat lekker zit en de buik groeit “vanzelf” steeds beter in de broek.

  Reageer
 4. Louise 10 maandengeleden

  Lieve Marloes,
  Heerlijk al die babypraat, lekker blijven doen.
  Ik volg je omdat je juist zo lekker ongecompliceerd ons meeneemt in je leven. Je bent nu zwanger dus heb je het veel over je zwangerschap en blijf dat lekker doen hoor. ( mmm dat is twee keer 😉)
  En je hoeft niet uit te leggen waarom jullie al met de voorbereidingen voor de komst van de baby zijn begonnen. Dat is jullie keuze daar hebben wij als volgers niets over te zeggen. Al die stomme regels wanneer je wat mag gaan doen. Wie bepaalt dat eigenlijk.
  En wat ontzettend mooi dat je al die spullen hebt gekregen van je schoonzus.
  Hé geniet ervan en ik kijk alweer uit naar de volgende vlog
  Groet Louise

  Reageer
 5. m 10 maandengeleden

  een blauwe parkeerschijf in je kledinglade…??!! heerlijk!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: