Vlog 330 optimavita
| 10 maart 2021

Vlog #330 – Moeilijke puzzel maken & ZO trots op mama ♥

Vandaag is de verjaardag van mijn moeder. Gefeliciteerd lieve mama! Heel bijzonder dat precies nu deze vlog online komt, waarin ik onder andere vertel over wat ik een paar vlogs terug niet wilde delen. Daarnaast kocht ik nieuwe sieraden en maakte ik een moeilijke puzzel.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij al geshopt op afspraak? Waar?

8 reacties

 1. Lieve Marloes, heftig het bericht van de borstkanker bij je moeder. Heel veel beterschap en alle goeds gewenst voor haar, het komt goed, gelukkig op tijd ontdekt door het BVO. Respect dat je moeder het bericht goed vond om te delen en respect voor jou hoe je ermee omgaat! Dank. Natuurlijk ook proficiat met de geboorte van de tweeling, jij en Sven zijn een prachtige oom en tante. Veel liefs.

  1. Wat een emoties….wat dubbel ook…
   Toch allereerst proficiat…grote zus Ellis…en jullie om oom en tante te zijn van een tweeling. Wat bijzonder.
   En dan…wat heftig voor je moeder…voor je ouders en voor jullie. Zo dapper dat jullie dit delen! In mijn familie is het ook gebeurd en die screenings zijn zo waardevol. Fijn dat je daar een oproepje voor doet. Bij mij in de familie was dat de redding…na een zwaar traject pakte alles goed uit.
   Alle respect voor hoe jullie het delen…dat je ook een fragment van het bezoek van je ouders laat zien.
   Lieve mama van Marloes…. proficiat met uw verjaardag! Proficiat om oma te mogen zijn van een tweeling. En enorm veel sterkte in het proces waar u nu middenin zit. Dank u wel voor het delen en het tonen van jullie kracht.
   Lieve Marloes…dikke knuffel 🍀

 2. Wat een gebeurtenissen in je familie, Marloes! Gefeliciteerd met de geboorte van de tweeling! Fijn dat het goed gaat, lijkt me letterlijk een hele bevalling.
  En heel moedig hoe je moeder ermee omgaat! Zo relaxt en nuchter, heel knap.
  Goed dat je t deelt, het bevolkingsonderzoek is echt belangrijk. Ik kreeg in november een oproep en een maand later ben ik behandeld voor voorstadium van baarmoederhalskanker (cin3). Nu viel t enorm mee, maar was ik niet voor t uitstrijkje gegaan, en bijvoorbeeld pas over 5 jaar, dan was het een ander verhaal geweest.
  Heel veel sterkte de komende tijd, voor je moeder en voor je familie!
  Oh en ik vind je outfit heel leuk! Ik hou van dat stoere! Ben nu wel benieuwd naar maandag, je teaser werkt!

 3. Hoi Marloes
  Heel heftig nieuws over je mama. Ze lijkt me wel een heel sterke vrouw dat ze er zelf positief tegenover staat en zelfs haar eigen haar afscheert. Veel respect!
  Misschien kan het enige geruststelling bieden dat ik vertel dat in onze familie ook heel veel borstkanker voorkomt en iedereen het goed stelt. Mijn oma heeft zelfs al 3 keer borstkanker gehad en is nu gezond en wel 97 jaar 🙂
  Ik heb er heel veel vertrouwen in dat het helemaal goed komt. Heel veel moed aan jou, je familie en natuurlijk je mama.
  Vele groetjes, Isabelle

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram