vlog 322 optimavita
| 10 februari 2021

Vlog #322 – De barre tocht van 2021 & Schoonmaakroutine

Agfelopen weekend was heerlijk ontspannen. Ik besloot de badkamer een fikse schoonmaakbeurt te geven. Zondag trotseerden Sven en ik de sneeuw voor een genietmomentje. Maukie was vooral irritant, maar ook heel lief…en vond de sneeuw maar niets :).

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Hoe vaak maak jij de muren van de badkamer schoon?

EĆ©n reactie

  1. Zoooo leuk dat iedereen andere poetsroutines heeft. Ik maak er gewoon te weinig tijd voor. Het is wel schoon hoor, maar ik overdrijf zeker niet.
    We hebben 2 honden en een kind, dus ik stofzuig minimaal 1 keer per dag (soms wel 2 keer, met de Dyson is dat zo gedaan) en de vloer wordt 1x per week echt gedweild maar tussendoor wel eens met een doekje een vieze plek gepoetst.
    Maar m’n badkamer…. Nee, de tegeltjes poets ik niet allemaal. Wel de vloer natuurlijk. En ook het deel rondom de toilet. Maar de tegeltjes boven de spiegel enzo…nou….1x per jaar? Misschien vindt iedereen me nu heel smerig, maar als ik het dan poets, heb ik echt geen zwart water hoor. Wij doen ook elke keer de douche meteen…dat scheelt een boel…en de wastafel poets ik elke week en tussendoor wel eens snel een doekje erlangs.
    Ik zou trouwens niet weten hoe ik dat allemaal zou moeten bijhouden als ik het nog vaker moet doen.

    Life is all about choices šŸ˜‰šŸ’œ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram