vlog 320 optima vita
| 3 februari 2021

Vlog #320 – M’n natuurlijke haar & Oma’s oude sieraden pimpen

Het afgelopen weekend was weer heerlijk! Ik ging voor mijn natuurlijk haar-look en keek hoe zich dat onwikkelde. Ook maakte ik armbanden van oude sieraden van oma. Daarnaast ging ik wandelen met Rasheeda en Turkse pizza eten met Sven. Kijk gezellig mee.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Heb jij wel eens Turkse pizza gehad? Vind je het lekker?

2 reacties

  1. Hahaha, als Sven wat minder in beeld is, denk ik niet gelijk dat jullie uit elkaar zijn. Al zou een huwelijkscrisis na het opnemen van de proefvideo natuurlijk een reëele mogelijkheid zijn 🤣🤣🤣

    Ik vind je haar in beide stijlen helemaal mooi. En zoals jij jezelf aan het eind van de dag ziet…zo zie ik dat helemaaaaaaal niet! Zo grappig hoe je daar dan een ander beeld bij kunt hebben. Doe vooral waar jij je goed bij voelt uiteraard….je hoeft alleen de moeite van het föhnen niet te doen om er goed uit te zien 😉.

    En Maukie…wat heerlijk dat ze zo op de rug ligt! Dat doen onze labradors ook…de één meer dan de ander…die komt echt altijd op de rug liggen, met name in de ochtend…soort verwen-momentje. Ziet er toch echt ultiem uit bij Maukie 🥰

  2. Wat een leuke vlog weer!

    OMG! Turkse pizza is zo lekker!! Ik ben juf in Eindhoven (zelfs vlakbij de Woenselse Heide 😉 Hahaha) en een moeder maakt dit af en toe voor een aantal juffen helemaal zelf, echt zoooo lekker! Dus het is maar goed dat Sven dit ook eindelijk een keer heeft gegeten.

    Ook super herkenbaar dat je kleding liever in de winkel past. Sinds de winkels dicht zijn heb ik ook echt helemaal geen nieuwe kleding meer gekocht…. Ben benieuwd naar je nieuwe items!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram