Vlog 317 optimavita
| 22 januari 2021

Vlog #317 – Inzicht in YouTube cijfers & Nooit zonder make-up…

Goedemorgen lieve toppers. In deze vlog zie je beelden van afgelopen maandag tot en met woensdag. Maukie is MEGA irritant, ik klets met je terwijl ik mijn make-up doe en ik geef je een inzicht in mijn YouTube cijfers.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Ga jij wel eens zonder make-up naar je werk?

5 reacties

 1. Naar werk zonder make-up, ‘s ochtends gelaat opfrissen met warm water en cleanser op oliebasis, daarna beetje dagcreme. Enkele keren per jaar voor feestjes, doe ik basic make-up op. Door COVID is dit uiteraard al lang geleden..

 2. Ik ga niet zonder make-up naar mijn werk, sterker nog, nu ik veel thuis werk, handel ik net zoals altijd door mij normaal aan te kleden, make-up op te doen. Anders ga je zo verzanden in de situatie, dus voor mij altijd, weliswaar een licht make-up je.

 3. Goedemorgen!
  Leuke vlog weer en heel benieuwd naar de video what I eat in a day (of two days?).

  Ik ga nooit zonder make-up naar het werk. Ook naar gelegenheden draag ik make-up. Maar op vrije dagen lekker niks, vind mijn huid wel prettig haha

  Mijn dagelijkse look is altijd met getinte dagcreme, concealer (heb dus van die mega blauwe kringen), contour, bronzer, blush, highlighter, wenkbrauwpoeder en mascara.

  Xx

 4. Mijn make-up bestaat uit een heel lichte oogschaduw (heel licht bruinige kleur) en mascara. En niets op m’n huid…ik heb als kind veel eczeem in m’n gezicht gehad…en ik hou m’n huid nu heel puur. Altijd gedaan en ik vind dat het mooist. De huid afdichten met smeersels of poeders vind ik minder mooi….je haalt wat natuurlijke schoonheid weg en het wordt misschien egaler…en dat vinden anderen misschien mooier…ik vind het dan minder echt.
  Ga ik naar iets specialers, gebruik ik hooguit een beetje meer oogschaduw, beetje kleur erop.

  Ik ben ook gewoon zo’n praktische muts…haren in een staart of knot… mascara op….en gaan met die banaan! Heb wel een tijd lippenstift gebruikt maar dat is ook kansloos….na een half uur zit er niks meer op en ik stift het nooit bij.

  Ik heb een collega die er aan het eind van de dag nog ent zo fris en opgemaakt en netjes uitziet als bij de start (die werkt trouwens keihard, dat heft er niks mee te maken)…. terwijl ik zelf in de spiegel kan kijken en denken….jeetje…hoe lang zou ik al rondlopen met die pluk haar zo?

  Ach…als het te erg is, wijzen de kinderen in de klas me heus wel op alles wat anders of gek zit 🤣🤣🤣.

  1. Hahah, heerlijk hoe eerlijk kinderen zijn he! Juist mooi dat je er zo makkelijk in bent vind ik :). Zo hebben we allemaal onze eigen methode die werkt voor ons!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram