Vlog 316 optimavita
| 20 januari 2021

Vlog #316 – Vision Board maken & Sneeuwwandeling??

Goedemorgen lieve toppers! De vlog van vandaag is wat langer dan die van de vorige keren. Ga er dus maar lekker voor zitten. Ik maak een vision board met daarop al mijn dromen. Daarnaast gaan Sven en ik naar Groningen voor een sneeuwwandeling, wat grandioos mislukt.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Heb jij kunnen genieten van de sneeuw afgelopen weekend?

3 reacties

 1. Ik heb echt geen ervaring met katten. Wij hebben 2 labradors en die zijn echt food-minded 🤣. Labpi kan 24 uur eten denk ik. Voordeel is dat je ze ook kunt trainen met eten als beloning.
  Wij gebruiken vaak ‘hersenwerk voor honden’, waarbij ze eigenlijk moeten werken voor hun eten. Dan zijn ze er ook langer mee bezig. Op bol.com kun je ook allerlei spelletjes bestellen, ook voor katten. Ik heb mijn broertje, die heeft 2 katten, met kerst van die spellen cadeau gedaan. Een voer-balletje maar ook een spel van Trixie. Misschien is dat een optie.
  Wij verdelen de hoeveelheid voer over 3 porties, dan hebben ze wat vaker wat te eten. Niet dat het echt verschil maakt…Labpi blijft ons honger-labje 😉.

  Oh…en ik drink ‘s morgens als eerste thee, Hahaha!

  1. Ik heb inderdaad wel eens gedacht aan zulke puzzel-eetbakjes. Wij geven Maukie inderdaad ook in 3x eten, ‘s ochtends, om 17uur en om 21uur. Ik denk dat ze gewoon een vreetbeest is ;).

 2. Ik vind jullie zo lief!
  En toch blijf ik relatief anoniem op optimavita.nl reageren ipv op YouTube.
  Hier ook een kat die 3x per dag eten krijgt. Bij het opstaan, inderdaad om 17:00 (en hij weet het stipt, zeuren begint ergens tussen 16u en 16:45) en voor ik naar bed ga. (rond 22:00)

  Heb je je schoonmoeder al laten weten dat je zo blij bent met het boek? Vindt ze vast leuk om te weten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram