vlog 297 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #297 – Zo gaat het echt met mij & Zelf wenkbrauwen verven

Door

In deze vlog zie je mijn afgelopen werkweek. Ik besloot maandag mijn eigen wenkbrauwen te gaan verven…en twijfel of dat wel zo’n goed idee was. Ook vertel ik je eindelijk eerlijk hoe het met me gaat, ik ben namelijk de laatste tijd niet altijd even vrolijk.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Laat jij je wenkbrauwen verven? Hoe en waar?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (8)
 1. Lise 2 jaargeleden

  Ik smeer ook het brood van mijn vriend, terwijl ik toen we net kregen nog zo gezegd had dat ik dat niet ging doen haha.
  Misschien is een winactie leuk voor je armbandjes! 🙂

  Reageer
  • Anne 2 jaargeleden

   Jaa leuk idee @Lise!

   Reageer
 2. Bianca 2 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar wil je even een hart onder de riem steken!
  Je verdrietige momenten rondom het zwanger worden zijn heel herkenbaar, en ook dat je je juist graag positief wilt voelen en zijn, maar dat dit niet altijd lukt. Je lichaam/ de natuur kun je niet sturen en dat is voor een controlfreak ook een dingetje, je er bij neerleggen dat er meer tijd voor nodig is om de cyclus te herstellen. Het komt vast goed, dat roep ik over mijn eigen situatie ook al jaren, en blijf dat volhouden. Wij hebben onze zoon na 4 jaar jaar vruchtbaarheidsbehandelingen mogen krijgen en zijn nu alweer ruim een jaar in behandeling voor een 2e. Ik haal een deel van mijn positiviteit uit jouw blog en vlog en bedank je daar bij deze voor! Ga zo door, en een dikke knuffel!

  Liefs Bianca

  Reageer
 3. AC 2 jaargeleden

  Hee,
  Lange cyclus kan komen door geen/late ovulatie, wat heel normaal is na periode van hormonale verstoringen zoals bij een miskraam, pilgebruik enz.
  Je lichaam vindt vanzelf weer de balans, eventueel kunnen kruiden als Agnus Castus goed helpen.
  Sterkte!

  Reageer
 4. Nanouk 2 jaargeleden

  Dikke digitale knuffel, Marloes <3
  Hopelijk duurt t wachten niet zo lang meer!

  Reageer
 5. Vera 2 jaargeleden

  Mooi dat je je kwetsbaarheid zo durft te laten zien. Ik herken je gevoel heel goed. En meestal kan ik mezelf prima ‘positief programmeren’, alleen niet altijd. En dat lukt me meestal door te kijken naar alle mooie dingen die ik wel al om me heen heb.
  Dank voor je mooie vlog en ik wens je een fijn weekend 💞

  Reageer
  • Vera 2 jaargeleden

   Over de armbandjes schiet me nog wat te binnen….
   Je zou ze ook op 1 plek kunnen verkopen. Daarvoor hoef je niet per se zelf een winkel te hebben. Misschien via SportTrade? In je eigen praktijk? Of misschien ken je een winkeltje waarvan je denkt…daar zouden een paar armbandjes best verkocht kunnen worden. Wellicht kun je met de eigenaar van een winkel iets voor elkaar krijgen. Of…als Corona achter de rug is…een leuke meet-en-greet organiseren en daar de armbandjes verkopen.
   Al is weggeven natuurlijk ook heel leuk voor alle mensen om je heen, die zullen er vast niet over klagen nu 😉

   Reageer
 6. Karlijn 2 jaargeleden

  Hey lieve Marloes,

  Ik ben al jaren een stille volger en heb in die tijd ontzettend veel aan je video’s gehad.
  Ik heb mezelf de afgelopen tijd ook erg mogen ontwikkelen en daarbij helpt het mij om me te focussen op ‘vandaag’. Me niet bezig te houden met wat komen gaat of wat is geweest. Ik ben een ontzettende controlfreak en je hebt regelmatig benoemd dat jij dit ook zeker in je hebt. Het is ook logisch dat je je dan druk maakt over de toekomst. Dat zit in je. Ook dit, focussen op vandaag, is te trainen door middel van herhaling. Ik probeer vertrouwen te hebben dat het allemaal wel goed komt. Op het moment dat jij er klaar voor bent gebeuren de dingen die jij op dat moment nodig hebt. Voor mij is een ding duidelijk: toeval bestaat niet. Jij hebt geen invloed op de dingen die gaan gebeuren. Zolang ik de juiste dingen blijf doen en een beetje vertrouwen heb komen de juiste dingen naar mij toe als ik ze nodig heb. Life will never give you things you cannot handle. En als het ff k* is mag je natuurlijk ook gewoon even huilen, dat kan zeker opluchten. Maar sta daarna op, zet je kroontje recht en ga weer door. Op naar het volgende. One day at a time.

  Veel liefs en sterkte

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.