vlog 293 optimavita
| 13 november 2020

Vlog #293 – Snuffelstagiaire & 11 november stress!

Afgelopen werkdagen waren onwijs afwisselend en ZO leuk! Ik heb onwijs veel nieuwe energie gekregen van een gesprek met mijn coach, had weer een aantal vragenuurtjes voor mijn online cursus, Jolein kwam een dag stage lopen en het was Sint Maarten. Kijk gezellig mee.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Heb jij veel kinderen langs de deur gehad op 11 november?

2 reacties

 1. Absoluut duimpje omhoog voor Sven! Natuurlijk heeft ‘ie gelijk dat de mening van anderen niet belangrijk is, maar toch, duimpje duimpje voor Sven 🙂
  Hier wordt Sint Maarten nauwelijks gevierd, dus geen 11 nov stress, maar snap dat je er stress om had want je wil kinderen aan de deur niet teleurstellen!
  Ook mooi wat Jolijn opmerkte, dat je werk zo’n groot psychologisch component heeft. Daar wordt in de opleiding toch hopelijk wel aandacht aan gegeven?
  Hele leuke vlog weer Marloes, fijn momentje met kopje koffie erbij, word er altijd vrolijk van.
  Fijne dag, en zoals Sven zei, geniet van het leven 🙂

 2. Normaal komen er bij ons ook veel kinderen langs de deur met Sint Maarten. Maar nu was er toch opgeroepen om vanwege corona geen Sint Maarten te vieren?
  Bij ons in de stad is daar wel gehoor aan gegeven, er is daarom ook niemand langs de deuren geweest. Jammer dat niet heel Nederland zich gewoon aan de corona richtlijnen en adviezen kan houden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram