Vlog 291 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #291 – Elkaar vragen stellen & Riverdance

Door

In deze vlog kwam ik een leuke vragenlijst tegen, met vragen die je elkaar kunt stellen aan het einde van je dag. Daarnaast probeer ik een Riverdance nummer in te studeren voor mijn groepslessen en heeft Maukie haar poezenhorloge nog niet goed staan. Heel veel plezier met kijken!

De vragenlijst die wij gebruikten, kun je hier vinden.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Hoe zou jij €1000,- op dit moment besteden?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
 1. Vera 2 jarengeleden

  Leuke vlog weer!

  Wij hebben 2 labradors, die staan nogal bekend om schrokken met eten. Hun eetbak is binnen de minuut leeg, als ze enkel brokken krijgen. Wat hier helpt is om iets anders erbij te doen. Ze vinden stukken komkommer lekker, dus mikken we er wat door de brokken. Dan eten ze langzamer.
  Verder krijg je snuffelmatten. Die kun je ook zelf maken. (Fleece deken en zo’n matje voor in de gootsteen met die gaatjes). Daar kun je dan de maaltijd in verstoppen ipv dat je de brokken in een bak doet. Dat helpt ook heel erg.
  Bij honden is het helpend om dit soort snuffel-eet-spelletjes te doen om de hersenen moe te maken en om schrokken te voorkomen. Je kunt ook allerlei kant en klare spellen krijgen. Hersenwerk wordt het genoemd. Daar kun je vast voor katten ook van alles mee. Wij gebruiken de spellen regelmatig als tussendoortje met wat fruit en komkommer. Ja…labradors eten alles 😉.
  Dus mocht je naast het balletje met de brokjes nog een alternatief zoeken, er zijn er nog genoeg te vinden.
  Fijn weekend 😘

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: