Vlog 288 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #288 – Action shoplog & Ik ben jarig!

Door

Ik typ dit vanuit ons vakantiehuisje. Met heel veel moeite is de wifi hier de vlog voor jullie aan het uploaden, haha. In een half uur is hij nu 6% geüpload, dus over ongeveer 8 uur zou hij online moeten staan. Het is hier nu half twee in de middag, dus dat moet goedkomen!

In deze vlog ga ik naar de Action voor een paar dingen…we weten allemaal hoe dat gaat aflopen :). Daarnaast ben ik jarig en gaan we lekker toeren op de motor.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij wel eens (achter)op een motor gezeten?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Babett 2 jaargeleden

  Nee, en ik vind het ook heel eng. Veel om mij heen meegemaakt dat mensen ernstige motorongelukken hebben gehad, je bent zo ontzettend kwetsbaar op zo’n ding.

  Reageer
 2. Mariël 2 jaargeleden

  Verder dan achterop een brommer kom ik nog niet….lijkt mij heel tof om achterop een motor te zitten maar ook doodeng. Denk overigens dat het enger lijkt dan dat het is. Heel herkenbaar dat van de kat. Hier ook hetzelfde met onze Pip van een jaar. Geniet van jullie vakantie!

  Reageer
 3. Karyn Jayne 2 jaargeleden

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag Marloes, een beetje laat maar niet minder gemeend 🎉🎉💕
  Heb zelf heeel vaak achter op een motor gezeten en ik moet zeggen dat ik het niet écht comfortabel vond zitten kon zelfs niet meer afstappen na een rit mijn knieën bleven onder mijn oksels zitten hahaha of dan werd er gas gegeven dan vloog ik er bijna af, maar leuke ervaringen hoor, lekker genieten van je motor Sven, maar pas goed op.je bent natuurlijk kwetsbaar op zo’n stalen ros held natuurlijk ook voor jou Marloes, zó, genoeg bemoederd hahaha heeeele fijne vakantie en tot de volgende vlog 💖 liefs
  Karyn🌷🌷😘

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.