vlog 281 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #281 – Ruzie met de rookmelder & Ongezonde avond

Door

Goedemorgen! Ik ben nog steeds helemaal overdonderd door al jullie lieve woorden, kaartjes en pakketjes. Nogmaals onwijs bedankt voor alles. Zoals elke vrijdag, staat er weer een gloednieuwe vlog voor je klaar, van mijn afgelopen werken. Kijk mee naar hoe ik me rot schrik van de rookmelder en hoe Sven en ik een onverwachte ongezonde avond hebben.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Welke van mijn video’s vind jij het leukste om te zien? Mis je nog video’s?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Bianca W 2 jarengeleden

  Ohh wat een hilaaarisch gezicht, toen de rookmelder af ging 🤣
  Ik vind zelf de boodschappen-vlogs en “what i eat in a day” leuk, daar haal ik altijd weer nieuwe inspiratie uit. Én natuurlijk de proefvideo’s.

  Reageer
 2. Anne 2 jarengeleden

  Hey! Ik vind zelf ook what I eat in a day heel leuk! (Ik zit zelf nu op de middelbare school en het lijkt mij zelf leuk om deze te maken voor een paar dagen!)

  Reageer
 3. Lysbeth 2 jarengeleden

  Hey Marloes,
  Ik geniet elke keer weer van je leuke vlogs en artikelen. Even een momentje voor mijzelf 🙂
  De booschappen shoplog vind ik altijd super leuk, en heb er ook al meerdere ideeën uit op gedaan. Zelfs mijn vriend vind het leuk om dan mee te kijken, yeah.
  Misschien is het ook leuk om eens een (power) yoga video op te nemen.

  Goed weekend alvast

  Reageer
 4. K. 2 jarengeleden

  Hallo Marloes, de home workouts zijn mijn favoriete video’s gevolgd door de shopping en beoordelen van producten. De recepten kan ik ook niet weerstaan, al je video’s trouwens 😊

  Reageer
 5. S 2 jarengeleden

  Leuke vlog zoals altijd! Mijn favoriete video’s van jou zijn je (informatieve) video’s over voeding, dus bijvoorbeeld de gezonde tips die je al eens gedeeld hebt over snacks, de What I Eat In A Day’s en de boodschappenvideo’s. Die video’s van jou heb ik allemaal al meerdere keren bekeken! 🙂

  Reageer
 6. Kimberly 2 jarengeleden

  Hey Marloes,
  Ik zou wel vaker mindset opdrachten/ video’s willen zien. Verder blijven de boodschappen shoplogs en what i eat in a day altijd leuk.

  Groetjes Kimberly

  Reageer
 7. Marjoke 2 jarengeleden

  Over ideeën voor video: ik zou het leuk vinden om over de afzonderlijke onderdelen (koolhydraten, verschillende soorten vetten (verzadigd/onverzadigd en wat doen die voor je lichaam bijv), bouwstoffen, brandstoffen, etc) van voeding te horen van je via een video. Dan kun je in verschillende weken elke keer 1 ‘onderdeel’ bespreken. Er is zoveel over te lezen maar heldere uitleg wat bepaalde stoffen in je lijf doen vind ik nogal lastig om de juiste info te vinden.
  Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
  Gr Marjoke

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: