Vlog 280 optimavita
| 30 september 2020

Vlog #280 – Dagje niks & Miskraam update

Tijd voor weer een gloednieuwe vlog! Kijk mee naar mijn leven van de afgelopen week :). Zaterdag had ik even GEEN zin om positief te zijn. Gelukkig veranderde dat zondag en zien jullie dan weer de vrolijke Marloes. Kijk gezellig mee naar weer een paar hele eerlijke beelden.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij ook wel eens een even-niet-positief-en-dat-is-ok-dag? 🙂

5 reacties

 1. Hey Marloes! laat ik beginnen dat ik je zo ontzettend sterk vind, je blijft lekker jezelf en de mindere dagen mogen er ook zeker zijn, die hebben we allemaal toch weleens? Wat een heftig traject.. ook echt 8 oktober pas de operatie, ik hoop dat ze 6 oktober zeggen dat het al voldoende weg is, duim met je mee!
  Leuk.die armbandjes, denk dat ik zoiets ook ga doen, ben nu my little pony dekens aan het breien voor mn dochter van 4 haha!
  Wat betreft weekje weg, wij zijn in europarcs geweest in Lochem, particulier verhuur, de man die we hebben heeft alleen geen sauna in het huisje maar het is echt een aanrader, goedkoop en ruime huisjes, in het bos lekker wandelen, top!
  Mocht je hier meer informatie over willen hoor ik het wel maar ben bang dat het net niet is wat je zoekt haha! Ook leuk Center Parcs Vennebos 🙂 hoor ik ook goede verhalen over.

  Fijne dag! liefs Priscilla

 2. Lieve Marloes,
  Ik duim mee… hopelijk is het 6 oktober al helemaal goed…en anders toch echt die 8 oktober wel 💚🍀.
  Mochten jullie een keer richting het verr zuiden gaan 😉 dan is de Bed & Breakfast http://www.optweeoren.nl zeker een optie. Een vriendin van me is dat vorig jaar begonnen. Ze hebben hun boerderij omgebouwd tot 4 mooie appartementen. Erg gezellig ingericht, je eigen ingang en dus alle rust. Ruimte om het terrein met een leuk dierenweitje en je kunt meteen heerlijk wandelen daar.
  Je zit dan vlakbij de Belgische en Duitse grens, dus afhankelijk van de maatregelen kun je ook altijd een dagje de grens over.
  Verder is een uitje naar Maastricht dan dichtbij. Of een dagje sauna bij Thermae2000 in Valkenburg. Kan Sven altijd gaan golven op de golfbaan in Brunssum 😉.
  Oh, en een escape room in Valkenburg of Maastricht is ook superleuk.
  Dan nog het drielandenpunt, een dag naar GaiaZoo… mogelijkheden genoeg.

  Alvast…geniet van de voorpret van de vakantie…toitoi voor deze week tot 8 oktober….en nog een speciale knuffel voor Maukie, die er nu in de vlog heel okee uitziet en lekker geniet van jouw knuffels op de bank ❤️💜💙

 3. Goedemiddag,

  Ik was laatst opzoek naar leuke plekjes, voor een ontspannen weekje… Ik kwam toen op “camping buitenland ” , je hebt hier hele originele “huisjes”, voor een keer echt iets anders, super leuk (denk ik)!

  Groetjes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram