Vlog 277 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #277 – Nieuwe sport-items & Snel gezond recept

Door

Goedemorgen lieve toppers! De werkweek zit er alweer bijna op. Dat betekent dat je weer lekker mee kunt kijken met een vlog van mij! Ik kocht nieuwe sportschoenen en ontving nieuwe kleding. Daarnaast lukt het me eindelijk om weer te koken in plaats van een kant en klare salade te eten.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete snel-klaar maaltijd voor als je weinig tijd hebt?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Vera 2 jaargeleden

  Ik kan je geen advies over de broeken geven want ik heb er geen ervaring mee. Ik kan je wel zeggen dat je zelf altijd zo enthousiast bent als je je Gymshark broeken aan hebt…dus…..
  #neverchangeawinningteam 💞

  Ik zag je Instagram post net. Ik merkte na mijn vroege miskraam dat ik veel last heb gehad van moodswings. Mede door de hormonen. Van verdriet naar weer de positieve instelling….en dan toch weer een dag met verdriet. Zolang ik mezelf daar de ruimte voor geef, komt het ook altijd weer goed.

  Dikke knuffel…en een fijn weekend 💙☀️

  Reageer
 2. Frieda 2 jaargeleden

  Goede tip: men neme een blik capucijners, bak er een ui bij en een klodder piccalilly. Heerlijk en toch redelijk gezond.

  Wilde het eerst niet vertellen maar ik heb op mijn 27e baarmoederhalskanker gehad en toen hebben ze uit voorzorg mijn baarmoeder verwijderd. Geen kinderen dus voor mij. Ik dacht toen: ah, nu hoeft het niet meer. Ik had nooit de juiste partner en twijfelde aan het nemen van kinderen. Het leek me zo’n grote verantwoordelijkheid! Desondanks heb ik na de operatie toch huilbuien gehad en krijg ze nog steeds wanneer ik een pasgeboren baby bij een moeder zie. Het zit gewoon zo diep, zoiets.. Toch ben ik blij met mijn leven. Ik heb veel huisdieren en dat zijn een beetje mijn kindjes. En ik ben soms ook wel stiekem blij dat ik géén kinderen heb, gek genoeg. Maar dat neemt niet weg dat een leven mèt kibderen me heel erg waardevol lijkt. Lieve Marloes en Sven, sterkte, het kost tijd om dit weer te boven te komen. Ik wens jullie veel liefde en kracht.

  Reageer
  • Frieda 2 jaargeleden

   Stom… reageer ik op een heel oud bericht…

   Reageer
   • Frieda 2 jaargeleden

    Of toch niet??? Ik ben soms ook zo warrig…. grrr

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.