Vlog 275 optimavita
| 11 september 2020

Vlog #275 – Svens ontbijt & Is geld verdienen slecht??

Goedemorgen lieve toppers. Er staat weer ene vlog voor je klaar! Afgelopen week was ik erg druk met werken. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat er niet heel veel gebeurt in de vlog hieronder, haha. Toch merk ik dat ik zelf zulke vlogs van anderen ook nog best leuk vind om te kijken…dus hopelijk geldt voor jullie hetzelfde :).

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij er moeite mee als mensen veel geld verdienen?

7 reacties

 1. Lieve Marloes!

  Je bent een topper! Trek het je niet aan. Ik volg jou al jaren en ik zie een vrouw die keihard werkt! Dag in, dag uit….
  Ik ben het volledig met jou eens wat betreft de prijs van jouw progamma. Het ziet er prachtig uit. Daar zit veel werk in. Terecht dat je daar dit bedrag voor vraagt.
  En hoezo niet begaan met je volgers; wie heeft er laatst voor het eerst in 7 jaar of zo 1 weekje met veel pijn en moeite geen artikelen geplaatst…..bij alle andere vakanties ging je NOG harder werken om ons elke dag van informatie te voorzien. En dat allemaal gratis….
  Ik ben fan, ik blijf fan! Als je dat maar weet 🙂

  1. Zo ontzettend lief Madieke!! Dank je wel. Ik trek dit me ook echt niet aan hoor, ik sta 100% achter m’n keuze en geloof oprecht dat het zelfs nog veel meer waard is. Ik vond het wel een belangrijk onderwerp om even aan te snijden, omdat ik dit om meerdere gebieden tegen kom :).

 2. Ik vind het heel logisch dat je er geld voor vraagt. Niet meer dan normaal lijkt mij. Elke dag een nieuwe vlog of artikel super knap en ik vind je heel begaan met de kijkers.
  Succes met je programma.

 3. Beste Marloes,

  Ik volg je sinds enkele maanden. Met name de artikelen en workouts vind ik erg leuk.
  Mijn eerste reactie toen ik de prijs van je cursus zag was ook ‘oeii dat is veel veel geld’. Maar als je terugrekent hoe veel tijd en geld je er zelf in hebt gestoken is het echt niet gek hoor. Reacties van mensen die zeggen dat je niet begaan met je kijkers slaan nergens op. Ik ben leerkracht en ik ben heel begaan met mijn leerlingen. Ondanks dat ben ik wel blij dat een salaris tegenover staat, er moet toch brood op de plank komen! En dat geldt voor jou ook. Iedereen kan voor zichzelf bepalen of ze het geld ervoor (over) hebben. Zo niet, ook prima. Zelf haal ik veel inspiratie uit je artikelen en heb ik geen cursus nodig, maar wie weet in de toekomst…

  Ik wens je veel succes toe met je cursus!

  Groetjes,
  Astrid

 4. Hoi Marloes,
  Ik zet niet vaak een reactie bij blogs maar ik moest toch even kwijt dat ik het zo leuk vond hoe je dit onderwerp in je vlog besprak. Dat iemand de prijs van je cursus niet eerlijk vindt, daar moest ik wel een beetje om lachen. Al jarenlang geef je heel waardevolle informatie gratis weg en daar heb je zoveel mensen mee geholpen en geïnspireerd. Als je het mij vraagt is het eigenijk niet eerlijk voor joú dat je daar niks voor terugvroeg! Het bewijst dat je hart hebt voor je vak én begaan bent met de gezondheid van mensen. Ik vind de prijs van je cursus helemaal prima (eigenlijk te laag, hoor), maar het belangrijkste is dat je er zelf blij mee bent. Trouwens, je maakt mij niet wijs dat personen die het er niet mee eens zijn (die zijn er altijd), zélf geen geld vragen voor hun diensten.
  Heel veel succes met je cursus, hij ziet er top uit! (maar ik hoop wel heel erg dat je je workouts gratis op je site laat staan, want die zijn echt heel fijn :)).
  Groetjes Femke

 5. Duur is relatief….voor mij is het duur en toch vind ik het een reële prijs! Ik heb totaal niet de verwachting dat je de cursus goedkoper gaat maken, vooral niet doen. Je draagt nog belasting af, er zit al veel tijd in en door de contactmomenten ga je er nog meer tijd in steken. Dus….voor mijn beurs nu te duur, maar dat zegt niks over hoe gaaf ik het vind dat je dit hebt gedaan en de prijs is gewoon passend.

  Fijn weekend 💞

 6. Voor mij is het duur, omdat ik het geld er niet voor over heb en in andere dingen steek en dat is mijn keuze net zoals andere mensen weer andere keuzes maak. Daarnaast is er al heel veel over voeding en mindset op internt te vinden. Wat ik heel inspirerend vind is om te zien is dat mensen iniatieven onwikkelen om hun boterham te blijven verdienen als zzp-er bevind je zeker nu toch in kwestbare positie en ip.v. bij de pakken neerzitten zie je dat mensen hun schouders er onder zetten en verder gaan en andere kanalen zoeken om aan het werk te blijven. Het is heel fijn om te zien dat het zo ook kan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram