vlog 273 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #273 – Ik heb stress & Golf-mysterie ontrafeld

Door

Afgelopen week was een heftig weekje, alles leek tegelijk te komen! Ik ben over over de stressvolle momenten die dat me opleverde. Daarnaast moest ik keihard lachen om een reactie van een van jullie, waarna ik feiten ben gaan checken bij Sven. Kijk gezellig mee.

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Wist jij dat golfers dit deden?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Sofie 2 jarengeleden

  Hoi Marloes,

  Ik zou wel meer willen weten over hoe je groente afwegen, voor als je probeert 250g groente op een dag te eten (of hoeveel dan ook). Als je bijvoorbeeld verse groenten afweegt en je eet ze na warme bereiding, moet je dan het gewicht van vers aanhouden of het gewicht na de bereiding? En maakt het ook een verschil of je groente vers eet of na warme bereiding, voor de hoeveelheid gram waarvoor het telt?

  Reageer
 2. Eva 2 jarengeleden

  Ideetje voor een proefvideo: boodschappen doen bij de Amazing Oriental! Ze hebben best veel filialen door heel NL, ook in Groningen zit er een (vlakbij de Jumbo op de Beren). Ze hebben zooooveel producten, en allemaal anders en verrassend. Alleen daarom al lijkt zo’n video me hilarisch, maar het is ook leuk om kennis te maken met producten die voor de meeste Nederlanders onbekend zijn, maar daarom niet minder lekker of gezond. Ik ben benieuwd!

  Groetjes!

  Reageer
 3. Wendy 2 jarengeleden

  Zou je eens iets meer kunnen vertellen over dyspepsie (wat je kan hebben als je teveel hebt gegeten)? En hoe je daar dan best mee omgaat? Dat is dan zo’n opgeblazen buik hebben, buikpijn, geen honger, …

  Reageer
 4. Francine 2 jarengeleden

  Hoi Sofie! Ik ben Marloes niet, maar voel me toch even vrij om te reageren 🙂 De 250 gram groente gaat over gekookte groente. 100 gram verse spinazie wordt na het slinken ongeveer 50 gram. Dus als je een salade maakt met 100 gram verse spinazie, staat dat voor 50 gram groente van je dagelijkse 250 gram.
  Je kan dit voor verschillende groenten opzoeken op het internet. Hopelijk heb je er wat aan!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: