Vlog 272 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #272 – Make-up routine & Een primeur speciaal voor jullie!!

Door

Wat is dit een mega speciale vlog voor mij. Niet omdat ik sta te stuntelen met make-up, maar omdat ik je ga vertellen dat je mijn online programma vanaf NU kunt aanschaffen. Je hebt geen idee hoe ontzettend enthousiast ik daarover ben.

Hier vertel ik je meer over het online programma. Hier vind je de bloemkoolschotel.

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Draag jij veel make-up?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (10)
 1. Chantal 2 jaargeleden

  Leuk! Over mijn dagelijkse Make up routine; ik gebruik altijd een matterende poeder van catrice die een beetje plekjes verdoezeld en dan wenkbrauwpotlood van Hema, dan mascara. Altijd Bambi eyes nu en geen waterproof. Ik vind waterproof zo moeilijk eraf te halen en zo hard aanvoelen, ook met speciaal spul haal ik het nog dagen later eraf. Ik loop normaal niet random buiten (zonder buienradar te checken) dus ben niet zo bang voor regenbuien maar heb ook nog nooit gehad dat door regen of sporten de mascara echt direct uitloopt. Alleen bij zwemmen wel en dan haal ik het er even af. En als ik een feestje / etentje heb dan komt er ogenschaduw (meestal rozig/nude gemixt), eyeliner en lippenstift bij!

  Reageer
 2. Marissa 2 jaargeleden

  Het lijkt mij een geweldig online programma. Jammer dat het zo aan de prijs is. Wordt het (gedeeltelijk) vergoed via de zorgverzekering?

  Reageer
  • Marloes 2 jaargeleden

   Nee het wordt niet vergoed. Ik licht de prijs in de video van maandag zeker nog toe 🙂

   Reageer
 3. Nynke 2 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Klinkt goed je online programma! Ik vraag me alleen af, omdat je al zo veel recepten en gerechten deelt in je vlogs en op je blog, hoe vernieuwend zijn de recepten die je zult delen bij je cursus? Het zelfde vraag ik mij af m.b.t. alle andere tips die je ons al geeft met YouTube en je blog.

  Groetjes

  Reageer
 4. Nanouk 2 jaargeleden

  Als ik zo vrij mag zijn om te reageren, in principe is alle informatie over alle denkbare onderwerpen al te vinden online. Ook alle info en adviezen die Marloes geeft, vind je online. Het voordeel van een programma is dat alles overzichtelijk bij elkaar staat, dat het wordt aangeboden in een logische volgorde en natuurlijk dat je 1op1 begeleiding krijgt.
  Ik vind de prijzen helemaal niet hoog trouwens.
  Goed bezig hoor Marloes, ziet er profi uit!

  Reageer
  • Marloes 2 jaargeleden

   Thanks Nanouk! Ik had Nynke ook al even persoonlijk gesproken. Maar één van de voordelen is inderdaad alles op 1 plek te hebben. Ook ga ik nog veel meer in op het psychologische aspect van gezonder gaan leven/afvallen, geef ik veel meer opdrachten, tips en trucs en natuurlijk ook extra informatie over indelen van jouw ideale eetpatroon :).

   Reageer
 5. Margit 2 jaargeleden

  Whoehoe, heb mij zojuist aangemeld voor de cursus! Ik ben zo benieuwd. Schrok eerst wel een beetje van de prijs, maar ik verwacht er zoveel meer voor terug te krijgen. Vind het mezelf gewoon waard.

  Liefs

  Reageer
 6. Vera 2 jaargeleden

  Oh, wat een hilarische opening…ik heb geen broek aan en dit is m’n ovenschotel 🙈🤣
  Ik draag maar weinig make-up. Ik gebruik een klein beetje oogschaduw en mascara. Foundation vind ik niks ..ook niet nodig en ik wil m’n huid niet afsluiten.
  Wat super gaaf voor je dat je cursus online is. Ik ga zo eens even neuzen op je site. Respect hoor Marloes…dat heb je toch maar in korte tijd geflikt. Ben benieuwd naar je video maandag. #plaatsvervangendtrotsopjou 💞

  Reageer
  • Vera 2 jaargeleden

   Wauwww….wat ziet de site er goed uit!
   Ik kan een steuntje gebruiken maar ik weer niet of nu het moment is. En ik heb ook het geld nu niet.
   Maar echt….supergaaf! En als ik het zo zie is het echt een verrijking en aanvulling op wat je al doet. Ik volg je vanaf de start en heb al veel voorbij zien komen. Knap hoe je dit hebt opgezet.
   In je vlogs hebben we een kleine beetje gezien van je harde werken aan de cursus en de energie en tijd die erin zijn gaan zitten. Wat een beloning voor je eigen harde werk…een heel mooi resultaat. 🥰

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.