vlog 266 optimavita
| 12 augustus 2020

Vlog #266 – Zwembad in de tuin & Eindelijk open zijn…

Goedemorgen lieve allemaal! Er staat weer een super warme dag in de planning, mét een leuke vlog van mij in tropische sferen. Sven en ik kochten een klein zwembad voor in de tuin en genieten daar op en top van. Ook ben ik open tegen jullie, over iets waar ik me voor schaam.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Hoe heb jij verkoeling gezocht met het warme weer?

11 reacties

 1. Lieve Marloes,

  Geen kritiek, maar een tip voor de volgende keer: ook minder mooie kleding mag naar een kledingcontainer gebracht worden. Ze zoeken het wel uit en maken er eventueel lapjes ect van 🙂

 2. Ohhh dit is zooooo herkenbaar!!
  Ik koop ook altijd in de uitverkoop en kijk eerst wat het kost. Maar….. héél toevallig heb ik laatst geshopt zonder eerst de prijzen te checken.
  We zijn dit jaar niet op vakantie geweest en ik had samen met mijn vriend afgesproken om (een deel) van ons vakantiegeld te besteden aan kleding. (We hadden ook al héél lang niets gekocht). Ik heb o.a. een mooie lange jurk, spijkerjurk, g-star broek, en mooie t-shirts (g-star en superdry) gekocht. We hebben er onwijs van genoten en nu kunnen we weer even vooruit!
  Fijne dag vandaag!

 3. Oh, Marloes…dat je je daarvoor schaamt…
  Wat vind je er nou echt zelf van, los van wat de rest van de wereld denkt? Ben je blij met je kleren? Vind je dat je er leuk uit ziet? Koop vooral items waar je blij van wordt, ongeacht wat ze kosten of welk merk of wat de wereld denkt.
  Ik vind je er in elk geval altijd leuk uitziend en vooral zie ik in de shoplogs een Marloes die trots is op haar gekochte items.
  Ik hoop dat je die schaamte los kunt laten…en dat je vooral bedenkt wat jij zelf echt wil.
  Dikke knuffel 🥰

 4. Hee Marloes, het is zo herkenbaar! Ik stond er laatst ook bij stil dat ik eigenlijk alleen maar heel goedkope kleding heb. Primark, uitverkoop of kringloop. En die kleding draag ik dan ook jaaaaren. Mijn man vindt ook dat ik best eens “gewoon” wat mag kopen.
  Ik doe met je mee verandering te krijgen in deze gewoonte.
  Succes! We kunnen het!

 5. Hoi Marloes,

  Dit had ik ook; heel herkenbaar! Ik kocht altijd bij de Bristol. Bij mij is het veranderd nadat ik een kleurenconsult deed met een groepje vriendinnen. Daarna wist ik veel beter welke kleuren mij ‘het best doen uitkomen’ en daardoor ging ik selectiever winkelen. Daar kwam later nog bij dat ik na ging denken over hoe kleding gemaakt wordt (wie maakt het; wat is het voor materiaal, dat soort dingen). Gaandeweg ontdekte ik een aantal merken waarvan ik de kleding heel mooi vind, en waar ik verder ook achter sta. Mijn garderobe is nu echt heel prima op orde en ik heb echt niet heel veel en doe er superlang mee. Ik koop misschien een paar items per jaar, en ja, dat kost dan wat meer. Maar als je er goed over nadenkt, is dat eigenlijk wel zo? Overigens gaat dit voor mij ook op voor lingerie. Ik ben zo blij dat ik het mezelf ben gaan gunnen om daar meer geld aan uit te geven! Ik wil echt niet meer terug.

  Weet je welke kleur ik jou trouwens echt fantastisch vind staan? – Die van je vorige chilltrui van Adidas, die zalmrozige; echt super super mooi! Veel plezier met je nieuwe voornemen. Ik denk dat je er heel blij van gaat worden.

 6. Hoi Marloes,
  Ik kijk altijd en met heel veel plezier naar jou vlogs.
  Vandaag heb ik mij voor het eerst aan je geërgerd!! het ging over het schamen betreft kleding!
  Jij maakt toch je eigen keuzes? waarom is het verkeerd om kleding in de aanbieding te kopen of in de uitverkoop? dan houd je toch geld over voor andere leuke dingen of te sparen?
  Ik kan wel begrijpen dat als je kleding koopt erg goedkoop, en je er dan achter komt dat het door kinderarbeid is gemaakt dan men zich dan achter de oren krabt of dit wel de bedoeling is!?
  Ik koop regelmatig bij de kringloop, het is goedkoop en daarnaast zijn we goed met ons milieu bezig!
  Ik wilde dit graag even kwijt…..
  hoop dat je mij dit niet kwalijk neemt, maar jij bent altijd oprecht en eerlijk dat wilde ik ook zijn naar jou vandaag, want ik reageer niet zo vaak.
  Verder blijf ik je gewoon volgen zoals altijd, want ik vind je vlogs en jou geweldig!
  lieve groet,
  Francisca

 7. Haihai,
  Ik zag toen je in het zwembadje zat dat je een tatoe hebt. Ik kan me niet herinneren dat je die al weleens hebt laten zien. Het is volgens mij een tekst. Wil je eens aan de vlog vertellen wat er staat en wat het voor jou voor betekenis heeft? Zou leuk zijn.
  Gr Marjoke

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram