Vlog 261 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #261 – Naar de dierenarts & Op radio 1!

Door

In deze vlog gaan we met Molly en Maukie naar de dierenarts. Maukie blijkt een aantal aandachtspuntjes nodig te hebben :). Daarnaast ben ik voor het eerst te horen op Radio 1. De komende weken zal dat elke woensdag om 15:30uur zo zijn. Kijk weer gezellig mee.

Ik wens je alvast een heel fijn weekend!

Groetjes, Marloes

Heb jij huisdieren?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Bianca W 2 jarengeleden

  Wij hebben een hond, poes en een (huis)konijn. Soms rennen ze met z’n 3en door de kamer, echt heel bijzonder en grappig om te zien.
  Ik vind Maukie niet dik.. Die van ons (Mila) oogt dikker, maar ze is volgens mij aan de kleine kant. Mila weegt in de winter 4.5 kg en in de zomer 3.5 kg. Gelukkig gaan we altijd in de zomer naar de dierenarts🤣.
  In de zomer beweegt ze gewoon veel meer, achter de vogels aan rennen😕 en ze gaat dan mee als we met de hond wandelen. Zij is dus het bewijs dat je afvalt door meer te bewegen😂

  Reageer
 2. Jolita 2 jarengeleden

  Hoi Marloes en Sven

  Ik vind Moukie helemaal niet te dik
  Ik vind ze alle 2 goed er uit zien
  Moet je perse hun ribben zien

  Groetjes Jolita

  Reageer
 3. Marjoke 2 jarengeleden

  Wat leuk dat je voor radio1 bent gevraagd, chapeau!
  Mag je van radio 1 het item dat je elke woensdag doet opnemen en op jouw website zetten om na te kunnen luisteren? Ik kan namelijk nooit op de tijd dat het uitgezonden wordt luisteren.
  Gr Marjoke

  Reageer
  • A. 2 jarengeleden

   Dat zou tof zijn ja! Ik woon in Vlaanderen dus ik kan zowiezo niet luisteren.

   Xx

   Reageer
   • K. 2 jarengeleden

    Prima idee, want ik wist niet dat wij Vlamingen dit niet gingen kunnen volgen. Zou jammer zijn😢

    Reageer
    • A. 2 jarengeleden

     Ik veronderstel toch van niet 🙈

     Reageer
 4. Vera 2 jarengeleden

  Wij hebben 2 blonde labradors…een dikke en een dunne 🤣🙈🤣 en de dikke krijgt al minder brokken dan de dunne….en wij zijn ook echt te soft om haar nog minder te geven…. Stom natuurlijk, want te dik is echt niet goed….maar ze is wat mollig en de ander perfect op gewicht. Bij labradors adviseren ze vaak wat brokken te vervangen door gekookte sperziebonen. Dat geeft wel maagvulling, maar ook minder calorieën en toch geen hongergevoel. Weet niet of katten dat ook mogen…of dat er een alternatief is. Onze labradors eten alles…..echt hopeloos. Ik geef ze in de ochtend fruit in een hersenwerk-spel voor honden….en in de avond krijgen ze altijd wat komkommer.
  Bij labradors zijn dierenartsen altijd kritisch op het gewicht….en vinden ze ze al snel te dik. Je moet de ribben kunnen voelen zonder hard te drukken, maar je moet ze niet zien. Ach….een klein vetje kan ik mee leven…maar we proberen ook echt op te letten dat ze niet te dik wordt….ons komische duo 💞

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: