| 5 april 2017

Vlog #26 Legday, Pap en Mam en Amsterdam!

Woensdag = vlogdag op optimavita.nl. Ik neem je weer mee in drie dagen van mijn leven. Vrijdag was een dag waarop ik keihard werkte en een kleine teleurstelling te verduren kreeg. Op zaterdag gingen we naar mijn ouders, waarmee we op zondag Amsterdam en het Rijksmuseum bezochten. Kortom, weer een paar hele leuke dagen! Pak je kopje thee en kijk gezellig mee *rijmerderijm*.Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Ik ben heel benieuwd naar wat jouw ultieme must-see attractie is in Nederland!

Groetjes, Marloes

15 reacties

 1. Super leuke blog.
  Volgens mij zijn de kinderdijk en de keukenhof echte toeristische trekpleisters.
  En deze nagellak vind ik echt mooier dan de vorige.:-)

 2. Waarschijnlijk is die ene tandpasta knalblauw. Ik vond het echt troep, zelfs na 5 keer spoelen kwam er nog blauwe zooi uit mijn mond. Ik heb hem weggegooid.
  En bij die cornetto moest ik wel even grinniken. Het leek erop dat je meteen dat ronde kartonnetje wilde aflikken, maar ineens dacht: “O, ja, ik wordt gefilmd” haha…..
  (niet dat dat aflikken erg is hoor, doet iedereen….veel te zonde om weg te gooien:) )

 3. Hoi Marloes je bent zo bezig met gezond eten en sporten misschien vind je het museum Corpus in Oegstgeest heel leuk. De reis begint bij de knie en na 55 min ben je bij de hersenen beland. Leuk om een de mens van binnen te zien Gr Pauline

 4. Leuke vlog! Inderdaad dat ijsje hihi. Ik zag het ook.
  Gezellig weekend had je.

  Vraagje. Jij zegt ik was mijn haar maar 2x per week. Als je zoveel sport en dus zweet dan wordt je haar toch ook wel viesig? Tenminste bij mij wel. En vooral vet maar dat is het zeer snel bij mij helaas.

  1. Ik heb het wassen langzaam uitgesteld, bij mij werd het ook snel vet. Na het sporten spoel ik het soms alleen even uit met warm water, het zweet gaat er dan echt wel uit. Om langzaam uit te stellen raad ik je echt droogshampoo aan!

   1. Ja dat gebruik ik ook. Erg fijn. Maar ik heb mijn hele leven al na 1 dag vet haar. Heb ik van mijn vader. Vandaag toevallig voor het eerst minder vet maar toch net gewassen:-) dom he haha

 5. Leuke vlog weer!
  Ik dacht ook meteen aan Keukenhof, ik vond dit als kind echt verrassend leuk.
  Verder het Anne Frank huis, Madurodam en de grotten/mijnen in Limburg (is misschien wel een beetje ver voor je ;))

 6. Ha Marloes! Leuke blog weer. Even een vraag: het valt me op dat jij de gember met schil gebruikt voor je thee. Heb je daar een speciale reden voor? De meeste mensen die ik ken schillen de gember eerst. Just curious ?

 7. Ha Marloes!

  Je vlog al wel gekeken maar had nog niet gereageerd!
  Leuke vlog wederom, balen van je kapperbezoek.. ik heb het ook een keer gehad. Grrrr..!
  Wat heerlijk soms he zo een ouderwets weekend bij je ouders, ik woon zelf nu al een tijd in de omgeving van leiden en mijn ouders nog steeds in Breda, combineer af en toe ook een bezoekje met een nachtje slapen in het weekend!
  Over Breda gesproken; deze stad moet je gezien en geproefd hebben! Heeeeel veel schoenenwinkels, waar jij volgens mij wel weg van bent! Mooi park.. hippe healthy eettentjes, de grote kerk van Breda, de KMA, de lekkerste bonbons; la bohème en heel veel vaak gratis feestjes enz. Bioscoopavonden in het park..
  Ik zou zeggen; ga er heen en ik wil je best rondleiden haha!!

 8. Wat weer een leuke vlog! Ik kan je aanraden om een keer naar het Veenpar in Barger Compascuum (bij Emmen) te gaan. Hartstikke leuk openluchtmuseum over het leven in het veen rond 1850.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram