vlog 257 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #257 – Veel geld uitgeven & Heel veel spierpijn??

Door

Afgelopen dinsdag was het zo ver, we gingen Sven zijn complete motoroutfit scoren! Hij is momenteel de gelukkigste man op aarde :). Ook gaf ik deze week voor het eerst weer mijn eigen groepslessen in de sportschool. Kijk gezellig mee naar een vlog van mijn werkweek, waarin ik ook heel wat leuke sociale momenten had zitten.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Hoe was jouw afgelopen week?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Marjoke 2 jaargeleden

  Hai Marloes,
  Ik volg je nu een jaar denk ik en heb veel aan je tips over gezonde keuzes in voeding en dat je ook genietmomentjes mag hebben 😉 En ik vind het ook gewoon leuk om jullie als sportief stel te volgen.
  Wat mij de laatste tijd opvalt in je vlogs (en dat komt wrs omdat ik hier zelf zo mee bezig ben omdat ik ziek ben geworden een jaar geleden) is dat je eigenlijk bij alles wat je nog wil/mag/kan doen op een dag dat je ‘moeten’ gebruikt. Ik heb gemerkt dat als je veel moeten tegen jezelf zegt dat dat enorm achter je aan kan gaan dringen en dat vaak voor onrust bij jezelf kan zorgen. Wellicht herken je dat? Wat ‘moet’ nou echt en wat kan/mag/wil je nog doen op een dag.
  Ik wil niet belerend overkomen maar hoop dat je misschien wat aan deze tip hebt.
  Dikke groeten Marjoke

  Reageer
  • Marloes 2 jaargeleden

   Hi! Je hebt hier echt helemaal gelijk in. Ik moet daar beter op letten! Ik ‘moet’ altijd zo veel van mezelf. Dikke onzin natuurlijk! Liefs ♥

   Reageer
 2. Corina 2 jaargeleden

  hallo. Wilde vragen hoe heet dat plantje wat je zelf hebt en cadeau gaf was echt leuke plant.
  En kun je weer een keer een video doen over maaltijd plannen hoe je dat doet.
  En heb je ideeën voor sportmaaltijden voor en na het sporten , sport 1 dag om 19.30 1 uur bodypump, 1 dag om 19.30 een uur bodycombat en 2x om 9.30 hit training van een half uur.
  Vindt ik altijd lastig

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.