Vlog 253 optimavita
| 26 juni 2020

Vlog #253 – Svens droom komt uit & Nacht-struggles

Het weekend staat weer voor de deur. Dat betekent ook dat je vandaag een gloednieuwe vlog van mij kunt bekijken. We hebben jullie het nog helemaal niet verteld, maar Sven zijn nummer 1 bucketlist item gaat waarschijnlijk binnenkort uitkomen. Ik ben ZO ontzettend blij voor hem. Daarnaast zie je mij als dramaqueen en neem ik (voorlopig) afscheid van Rianne.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Herken je mijn mug-struggles?

4 reacties

 1. Motorrijles, leuk! En spannend, ik vond het vreselijk om weer examens te moeten doen. Als ik Sven een tip mag geven: ga voor een motorjas waar je ook een doorwaai-jas van kunt maken (3 in 1). Een doorwaai-jas is zoveel fijner met dit hete weer. En als je nu denkt… euh… wat is dat? Vraag maar na bij de kledingzaak en thank me later. Ik vind het bij de motorbroek wat minder noodzakelijk, want motorkleding is toch wel erg warm in de zomer, en bij zo’n spijkerbroek kan dat toch niet.

 2. Hey Marloes!
  Heel herkenbaar die mug struggles😉! Vooral dat onder de deken verstoppen, en dan uiteindelijk toch maar weer naar boven voor wat koelte 😂. Je hebt trouwens ook pina colada smaak van Teisseire, die is ook super lekker!!! Ik heb ook precies hetzelfde als jij, moest vroeger ook u tegen mijn ouders zeggen, ik kijk ook altijd een beetje op wanneer kinderen hun ouders bij de voornaam noemen. En natuurlijk zal ik duimen voor Sven!

 3. Ohhh…je motorrijbewijs halen….ik wilde dat vroeger ook altijd….nu ben ik oud…bijna 38….😉… En durf ik dat echt niet meer. Hahaha…. Ik vind scooter-rijden altijd al spannend….hebben we vaak op vakantie gedaan…scooters gehuurd en lekker op pad…. #goedeherinneringen
  Heel veel succes en vooral ook plezier, Sven!

  Oh…en die mug-struggles….wij hebben last van vliegen 🤣 eentje op de badkamer….zo irritant.. haha…. Ik snapte je drama-irritatie-in-de-vroege-ochtend helemaal!

 4. Hoi Marloes,

  Altijd weer een leuke en gezellige video!
  Ja die muggen. Ik moet altijd opzoek naar die beestjes.
  En u tegen je ouders en ouderen zeggen. Ja ik ook. En nog altijd doe ik dat. Ik zeg nog altijd u tegen mijn schoonmoeder terwijl haar kinderen en kleinkinderen allemaal je en jij zeggen. Dat klinkt voor mij zo vreemd. Ik ben nu 68 en zeg nog steeds u tegen mijn schoonmoeder en ouderen en mensen van zaken en bedrijven die ik niet ken. Voor mij is dat normaal.
  Zo ben ik opgevoed en ik vind het prima.

  Veel succes voor Sven en voor jou natuurlijk ook met alles wat je doet!

  Groetjes van
  Atty uit Bedum 😀

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram