Vlog 251 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #251 – Dit vind ik lastig & Svens broer!??

Door

Goedemorgen lieve allemaal! Het weekend staat alweer voor de deur, nog maar 1 werkdag te gaan. Ik hoop je dag weer een klein beetje leuker te maken met een vlog :). Sven vertelt over zijn ambitie om huisvader te worden, dat brengt mij op een punt dat ik ontzettend lastig vind. Kijk gezellig mee!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Vind jij dingen uit handen geven ook zo lastig?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Sandra CH 2 jaargeleden

  Eh als jij kookt en stofzuigt ben je toch ook niet direct huisvrouw? Het is toch niet zo vreemd als je partner meedraagt aan het huishouden, zeker als hij een vrije dag heeft? Zeker als je beide een baan hebt. Als het om huishouden gaat heb ik echt geen probleem om dingen uit handen te geven. Op het werk is dat wel anders :,)
  Dat ooivaarsnest is wel heel speciaal om te zien!

  Reageer
  • Marloes 2 jaargeleden

   Je hebt echt helemaal gelijk! Dit is echt een kronkel die ik heb in mijn hoofd. Ik werk er hard aan om mezelf te dwingen logisch na te denken ;).

   Reageer
 2. Vera 2 jaargeleden

  Ik vind uit handen geven vreselijk… En ik ben er super slecht in. Ik werk fulltime en mijn man Is dus echt huisvader 😉 en zelfs dan zijn er dingen die ik toch zelf doe 🙈
  Want….hij heeft toch de hele dag het werk van 2 labradors en onze dochter…… Gelukkig heb ik een man die me daarop wijst.💕

  Reageer
 3. Sanne 2 jaargeleden

  Waar heb je die FANTASTISCHE groene jurk met dots vandaan? You look amazing!

  Reageer
  • Marloes 2 jaargeleden

   Ahhh, dank je wel! Die is van Primark van maanden terug 🙂

   Reageer
 4. Caeslent 2 jaargeleden

  Hi! Ik zie een hele lekkere lunch salade voorbij komen. Ik vind salades ook lekker als lunch, maar merk dat ik een beetje zit met de hoeveelheden. Wat is een goede verhouding voor salades om als lunch te maken? Dan bedoel ik eiwitten, vis/ vlees/ vega etc..

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.