Vlog 251 optimavita
| 19 juni 2020

Vlog #251 – Dit vind ik lastig & Svens broer!??

Goedemorgen lieve allemaal! Het weekend staat alweer voor de deur, nog maar 1 werkdag te gaan. Ik hoop je dag weer een klein beetje leuker te maken met een vlog :). Sven vertelt over zijn ambitie om huisvader te worden, dat brengt mij op een punt dat ik ontzettend lastig vind. Kijk gezellig mee!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Vind jij dingen uit handen geven ook zo lastig?

7 reacties

  1. Eh als jij kookt en stofzuigt ben je toch ook niet direct huisvrouw? Het is toch niet zo vreemd als je partner meedraagt aan het huishouden, zeker als hij een vrije dag heeft? Zeker als je beide een baan hebt. Als het om huishouden gaat heb ik echt geen probleem om dingen uit handen te geven. Op het werk is dat wel anders :,)
    Dat ooivaarsnest is wel heel speciaal om te zien!

  2. Ik vind uit handen geven vreselijk… En ik ben er super slecht in. Ik werk fulltime en mijn man Is dus echt huisvader 😉 en zelfs dan zijn er dingen die ik toch zelf doe 🙈
    Want….hij heeft toch de hele dag het werk van 2 labradors en onze dochter…… Gelukkig heb ik een man die me daarop wijst.💕

  3. Hi! Ik zie een hele lekkere lunch salade voorbij komen. Ik vind salades ook lekker als lunch, maar merk dat ik een beetje zit met de hoeveelheden. Wat is een goede verhouding voor salades om als lunch te maken? Dan bedoel ik eiwitten, vis/ vlees/ vega etc..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram