Vlog 247
| 9 juni 2020

Vlog #247 – DIY Projecten & Veel leuke nieuwe items

Vandaag zien jullie een extra vlog! Ik heb namelijk in mijn vakantie zo ontzettend veel gefilmd, dat het te veel was om in 1 vlog te proppen :). Morgen zien jullie dan ook direct deel twee! Helaas zijn de eerste 2,5 dagen van mijn vakantie op mysterieuze wijze van mijn SD kaartje verdwenen, ik praat je daarom in het begin van de video even bij. Veel plezier met kijken!

Dit is het bedrijf dat me de blender stuurde. Het recept van de fluff vind je hier. De kralen komen van Het Kralenstulpje in Scheemda.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Doe jij ook wel eens doe-het-zelf projecten? Wat dan?

8 reacties

 1. Wauw Marloes wat ben jij aan het genieten! Leuk om te zien!! Én een extra vlog is natuurlijk altijd leuk😊
  Ik wist niet eens dat er een kralenwinkel in Scheemda zit, terwijl ik in Winschoten woon😂.
  Groetjes Bianca W

 2. Hoi Marloes ik vindt je vlogs altijd leuk, maar wilde vragen of je het recept van je nieuwe fluff op je site kan zetten, ziet er namelijk super lekker uit.
  En kan je weer een keer en koelkast, vriezer vlog opnemen.

  groetjes corina

 3. Dag Marloes, ik geniet vanuit Belgie zo hard van je vlos en andere video’s doe zeker zi verder. Maar ik had een vraagje. Ikzelf wil starten met intermittet fasting. Maar kan daarvoor nig wel wat tips gebruiken hoe dit concreet aan te pakken. Kan jij hier raad in geven? Thanx Christel

  1. Hi Christel! Zo leuk om te horen :). Ik heb hier meerdere video’s over gemaakt! Zoek maar eens op YouTube naar: intermittent fasting optima vita. Succes!

 4. Hoi Marloes,
  Super leuke vlog. Ik klets ook altijd zo met mijn kat Mitch en dan mauwt hij ook altijd zo terug. Vind ik altijd zo gezellig.
  Groetjes Cindie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram