Vlog 242 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #242 – Emotioneel & Kapper na 7 maanden!!

Door

Goedemorgen! De vlog van vandaag is een speciale om meerdere redenen. Ten eerste zie je beelden van een emotionele Marloes, die de camera erbij pakt op een moment dat ze dat anders niet zou doen. Daarnaast ging ik voor het eerst in 7 maanden naar de kapper! Ik liet mijn haar kleuren en knippen.

Hier de website van Carla’s haarmode en hier de workout die ik gaf.

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Ben jij alweer naar de kapper geweest?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Bianca W 7 maandengeleden

  Goedemorgen,
  Wat heeft je haar weer een supermooie kleur!
  Ik heb woensdag meegedaan met de live-les én ik heb me toch een spierpijn in mijn billen, die moet ik dus vaker trainen🀣
  Maar het was superleuk, vooral jou enthousiasme, ik kan mij goed voorstellen dat je er hees van bent.
  Fijn weekend!

  Reageer
 2. Vera 7 maandengeleden

  Ohhh….wat verdrietig om jou zo verdrietig te zien en niks voor je te kunnen doen…want ja…die bui Is allang over πŸ™ˆ. Het Is herkenbaar….Ik had dit voorheen nooit… Maar tijdens en na m’n zwangerschap…. Niet normaal meer….huilen om de kleinste dingen…me druk maken en stressen….en de lat nog hoger leggen. We zijn inmiddels meer dan een jaar na m’n bevalling en het Is nog niet over….Ik denk dat ook het slaaptekort hormonaal meespeelt….Maar echt bizar….
  Ik vond het mooi, lief, eerlijk om te zien. Mij kan het helpen om dan soms ook even lekker te huilen, dan maar alles eruit gooien.
  Dikke beter-laat-dan-niet knuffel en vooral respect voor het laten zien hiervan 😘

  Reageer
 3. Margot 7 maandengeleden

  Hey Marloes, toen ik jou zo verdrietig zag, moest ik ook huilen. Ik heb die dagen veel de laatste tijd dus dat was een stukje herkenning! Die workout ga ik zeker terug kijken en je haar is prachtig!

  Reageer
 4. china 6 maandengeleden

  Beste Marloes,

  Ik kijk al een tijdje soms je video’s en probeer je workouts. Deze maand weer gestart met een sport schema en extra aandacht voor mijn voeding. Heb eigenlijk al vanaf de pubertijd overgewicht en was het weer even helemaal zat.
  Heel herkenbaar die emoties, maar goed opletten op jezelf. Afgelopen jaar had ik hier ook veel last van en belande ik bij een psycholoog, die me er op wees dat dit teken van spanning zijn. Je loopt vol en dan moet het eruit. Ik was bijna compleet overspannen door mijn werk. En dat uiten zich bijvoorbeeld in huilen, somberheid en lusteloosheid. Hierdoor dus ook echt geen puf gehad voor beweging afgelopen jaar.
  Maar nu toch weer begonnen en dus niet alleen om mijn gewicht weer aan te pakken, maar ook om meer energie te krijgen en weer goed in mijn vel te zitten.
  Dus ik wilde je eigenlijk even bedanken, want het helpt me echt heel erg om samen met jou te sporten. En ik vind het juist heel sterk dat je laat zien, dat het soms gewoon even niet lukt. Maar wil je ook even mee geven dat je het zeker niet moet wegwimpelen als een vrouwendingetje, je lijf probeert je misschien iets duidelijk te maken.

  In ieder geval heel erg bedankt voor al je ‘ kom op’ en al je energie. Ik heb er echt al heel veel aan gehad en ik kijk uit naar al je nieuwe workouts die me verder gaan helpen.

  Heel veel liefs,

  China

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: