Vlog 238 optimavita
| 1 mei 2020

Vlog #238 – Sven is jarig! & Over Temptation Island…

Afgelopen maandag was het Koningsdag, de dag waarop Sven jarig is! We vierden het met z’n tweeën en aten zijn perfecte feestmaal. Daarnaast gingen we verder met onze paracord-armbandjes-hobby en ben ik eerlijk over miijn gevoel bij Temptation Island.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Kijk jij Temptation Island? Wat is jouw gevoel erover?

5 reacties

 1. Wat een gezellige vlog weer!
  Ben benieuwd wat voor tattoo Sven heeft. Jullie hebben hem op dezelfde plek lijkt het.

  Temptation Island is ook hier onze guilty pleasure. Mijn hart brak toen één vd kandidaten zei, misschien was het niet gebeurt als ik een beetje magerder was.
  Daar kan ik dan weer boos om worden, dat de wereld dus zo in elkaar zit dat veel meisjes en vrouwen dat denken.
  Gellukkig ben jij er dan met je vlogs voor wat body positivity!

  Fijn weekend!

  1. Haha, je bent echt de allereerste die praat over de tattoo van Sven. Hij laat hem nooit aan iemand zien en toen hij hem liet zetten heb ik dat niet vermeld in de vlogs. Ik zal vragen of hij er iets over kwijt wil, of liever niet :). Precies dat raakte mij inderdaad ook! Dank je wel voor je lieve woorden ♥

 2. Leuke vlog weer!
  Waar ik alleen een beetje moeite mee heb is dat je het in deze video steeds hebt over “rotweer”.
  Nu hebben we zulke mooie weken gehad, we zijn zo verwend met prachtig weer, april was de zonnigste maand ooit. Het land, de tuin, alles was inmiddels echter kurkdroog, de boeren en tuiners snakken naar wat regen. Nu mag het eindelijk regenen, en heb jij het iver “rotweer”. Ik hoor dit vaker om me heen, en het raakt me altijd best.
  Zo, dit is eruit…..🙈

 3. Proficiat Molly & Maukie! Jullie hebben vast een hele fijne dag vandaag….extra veel kikkers en muisjes? 😉

  Wat leuk dat er een video met vragen voor je ouders komt! Pfff…Ik kan er zoveel bedenken…. Ik kies er eentje in lijn met mijn eigen dochter van 1 😛: wat vond Marloes als dreumes lekker of juist niet? Hoe ging het eten toen bij haar, weten jullie dat nog?

  Fijne dag met M&M 💕

 4. Hey Marloes,
  Om terug te komen op je vraag of er interesse is in jouw ‘project’: Ik ben echt heel benieuwd naar het online coachprogramma. Vind het dus heel leuk als je ons meeneemt. Misschien kan dit zelfs in een extra video. Vind het ook heel jammer dat je zei dat het nog wel enkele maanden kan duren voor het programma online komt, maar ik wacht geduldig af.
  Groetjes Kimberly

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram