Vlog 236 optimavita
| 24 april 2020

Vlog #236 – Mijn Plannen Onthullen & Gezonde Taart!

In de vlog van vandaag vertel ik je precies wat de plannen zijn waar ik het de afgelopen keer ook al over had. Ik doe onverwacht een grote investering in mezelf en mijn bedrijf en ik zit vol met enthousiasme. Daarnaast maak ik een gezonde taart, die zelfs bij Sven helemaal in de smaak valt.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Zou jij overwegen mijn cursus te volgen?

8 reacties

 1. Wauw wat een mooie plannen!
  Zo leuk om je zooo enthousiast te zien, volgens mij krijg je er héél véél energie van😊
  Ik ben er in ieder geval zeer benieuwd naar.
  Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen.
  Liefs Bianca

 2. Gelijk je vlog bekeken. Wat een tof plan. Zeker ook wat voor mij. Terecht dat je zo enthousiast bent. Geniet van het uitvoeren van dit alles!

 3. Wat een ontzettend leuk idee die online cursus. Een mooie en spannende uitdaging! En wat fijn dat je ook een stoel workout hebt gemaakt, ik kijk er naar uit!

 4. Wat fijn dat je weer aan de slag bent met iets nieuws….spannend vast ook….Super dat je het jezelf gunt om in jezelf en je bedrijf te investeren. Zo leuk om je positiviteit en enthousiasme te zien!
  Ben heel benieuwd…..want wie weet kan ik dan vanuit het verre Limburg meedoen 😍

 5. Goeiemorgen lieve Marloes
  Wouw wat wordt ik weer happy van jou vlog jou enthousiasme werkt zooo aanstekelijk haha en wát een geweldig leuk project waar je nu mee bezig bent echt iets voor jou ook 👌 veel afvallen hoef ik niet maar er zijn wel zones waar ik aan zou willen werken 😊 heeeeel veel succes 🍀 fijn weekend en knuffeltjes voor Molly en Maukie ❤️

 6. Supertof project Marloes! De tijd is er ook echt rijp voor naar mijn idee. En of je je programma zou gaan volgen: nee, maar dat heeft niets met jou persoonlijk te maken, want ik vind je video’s heel leuk om naar te kijken soms bloedeerlijk en soms heel enthousiasmerend! Maar ik ben zelf gewichtsconsulent regulier en orthomoleculair, natuurvoedingsadviseur en Emotie-eten de baas specialist, dus ik denk dat ik eigenlijk niet tot je doelgroep hoor…. Wens je heel veel succes!

 7. Ik zou zeker graag deelnemen. Maar helaas is mijn budget hier te klein voor.
  Maar heel veel succes gewenst met alles. Je enthousiasme is aanstekelijk

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram