Vlog 233
| 15 april 2020

Vlog #233 – Svens verjaardagscadeau & Fietstocht

In de vlog van vandaag kopen Sven en ik zijn verjaardagscadeau. Daarnaast genieten we weer heerlijk van het mooie weer en besluiten we een fietstocht te maken. We sluiten af met een heerlijk ijsje, om daarna weer lekker in de tuin te ploffen. Kijk gezellig mee!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Wat was jouw mooiste verjaardagscadeau?

Eén reactie

 1. Hoi Marloes

  Ik ben Erika en ik ben 30 jaar. En ik heb een vraagje. Heb al vele diëtist afgelopen maar niemand kan mij helpen met mijn problemen. Nu heb ik nog een kleine hoop dat je mij kan helpen.
  Ik heb een twee syndromen op waar ik momenteel mee boks. 1 is het prikkelbare darm syndroom. En 2 is het syndroom van tietz misschien jou wel bekend.
  Nu volg ik je aan een heel lange tijd en je heb mij al op vele vlakken gelopen dat ook het echt niet meer zag zitten en door jou video’s weer wat hoop kreeg.

  Nu ben ik aan het beginnen met hardlopen omdat de sportschool dicht is. Dat gaat op zich goed. Alleen nu heb ik het probleem dat ik na het hardlopen of inspanning ontzettend veel last heb van mijn borstbeen. (Syndroom van tietz) waardoor ik veel pijn ervaar. Ook mijn benen doen daarna veel zeer.

  Ik heb geholpen met verhuizen van mijn schoonbroer. Waardoor ik door een val van een laadklep van een bakwagen die ze lieten zakken zonder mij te waarschuwen, liep ik niets vermoedende richting de laadklep waardoor ik mis stapte omdat deze laadklep bijna beneden was en ben ik op de laadklep gevallen waardoor ik mijn stuitje brak, de dokter dachten dat het gekneusd was maar na 6 weken nog pijn te hebben toch een foto laten maken en bleek dat hij gebroken was. Fisjo heeft hem recht gezet en dat heeft beetje geholpen de pijn is nooit weg.

  Toch wil ik heel graag hardlopen omdat mijn hoofd dan leeg raak. Maar ik loop tegen problemen aan in verband met mijn stuitje het syndroom van tietz en het trillen na het hardlopen.

  Kan je mij alsjeblieft helpen hier mee, heb jij ideeën of tips hoe ik dit kan oplossen.

  Liefs Erika Corstanje 18\09\1989

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram