vlog 231 optimavita
| 8 april 2020

Vlog #231 – Ultiem genieten & Mijn fitness fail

Wat was het afgelopen weekend heerlijk! De hele week zag ik al voor me hoe ik ons eigen privéstrand zou gaan vormgeven. Zondag hebben we daardoor ultiem gechilled in de tuin. Daarnaast blijven we lekker sporten en had Sven een uitdaging voor me, waardoor ik aardig gefrustreerd raakte toen het me in eerste instantie niet lukte…

De kortingspagina van Oslo Skin lab vind je hier. Wetenschappelijk bewezen: afname van rimpels, afname van cellulitis, verbeterde elasticiteit, verbeterde huidtextuur. M’n haar ziet er beter uit, maar daar is geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan 😊.

Groetjes, Marloes

Heb jij ook zo genoten van de zon?

2 reacties

  1. Hahaha…..en toch…het ziet er bij Sven wel echt heel ontspannen uit….en bij jou…nou….iets minder 😉🤣
    Wat een weertje….en dan ben ik ziek! Maandag halverwege de dag ben ik in bed gedoken met buikgriep….m’n buik was eind van de dag alweer rustig alleen daarna was ik super moe en futloos…vandaag de eerste dag dat het weer wat beter gaat. Gisteren liep ik in m’n dikke huispak rond en mijn man in korte broek 🙈 Vandaag wel genoten van de achterdeur open…honden lekker buiten… best een okee dagje. Hopelijk morgen weer wat fitter!
    En die fitness-oefening….die laat ik even aan me voorbij gaan, hahaha!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram