vlog 228
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #228 – Live Latin Dance & Bolletjes scheppen!

Door

Wat een heerlijke week was dit weer! Ik gaf een live Latin Dance les, ging fotoshooten met Rianne met een geweldig resultaat, filmde de winactie voor mijn 100.000 abonnees en genoot van het samen zijn met Sven en de poezen. Toch voelde het niet altijd positief, ook daar ben ik open over. Heel veel plezier met kijken!

Wil jij ook lekker met mij dansen? De les kun je hier nakijken. Hij start rond 5 minuten.

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien. Heel erg bedankt voor jullie positiviteit.

Groetjes, Marloes

Hoe gaat het met jou?? ♥

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. jolitavalkenburg 3 jarengeleden

  Hoi Marloes

  Als je eiwit pannenkoekjes maak wat doe je dan met het ei geel
  en dan heb ik nog een vraagje
  Ik zie je wel eens en blaadje sla op je boterham of broodje doe maar ik zie je nooit
  De rest van de sla eten en hoe lang kan je de sla goed houden
  Groetjes aan Sven en een dikke kus aan Maukie en mollie

  Groetjes Jolita

  Reageer
  • Marloes 3 jarengeleden

   Hi Jolita! Ik gooi het eigeel dan vaak gewoon weg :). Wij kopen tegenwoordig vaak een bol ijsbergsla of een krop sla met kluit er nog aan (Lidl bijvoorbeeld). Die blijven echt flink lang goed in de koelkast, vaak zelfs wel een week!

   Reageer
 2. Vera 3 jarengeleden

  Eigenlijk heb ik enorm te doen met alle mensen in een vitaal beroep (zorg, supermarkt, etc), die nu moeten werken. Want die zullen, ook vanuit loyaliteit, geen keuze hebben. Maar voor mezelf vind ik het ook behoorlijk heftig…terwijl ik natuurlijk helemaal niet mag klagen. Als juf werk ik nu vanuit thuis….we hebben een dochter van 1 jaar….en ik merk vooral dat werk en privé totaal door elkaar lopen. Daarnaast maak ik me behoorlijk zorgen over dit virus, heb ik zelf astma en ben ik er veel mee bezig in mijn hoofd. En uit een soort schuld ofzo….probeer ik als juf alles uit de kast te halen…website maken…youtube uitlegvideo’s voor ouders en kinderen maken (https://youtu.be/l5CgT4F3ISI) ….naast dat ik met ouders app en bel, digitaal lessen klaarzet en nakijk….en tussendoor verschoon ik luiers en bouw ik een toren….!!
  Van de week een serieus gesprek met mijn man gehad….dat ik zoveel hooi op mijn vork nee, dat ik mezelf overvraag….dus een stapje terug doen is hier heel herkenbaar. Ik raak dus ook in een soort overdrive….misschien is dat ook wel een overlevingsstrategie waar je in kan schieten.
  Marloes……zorg goed voor jezelf….voor mij als volger doe je meeeeer dan genoeg!!!! Dus kijk vooral waar jouw prioriteiten liggen….wat is zinvol….en ga daar lekker mee aan de slag. Enjoy the day

  Reageer
  • Marloes 3 jarengeleden

   Wat ben je toch lief Vera! Altijd als ik zo’n uitgebreide reactie van jou zie, neem ik echt even de tijd om hem te lezen. Ik waardeer je oprechte adviezen namelijk enorm! Dank je wel dat je al zo lang zo’n positieve vibe geeft op optimavita.nl!! Ik zit hier letterlijk met tranen in m’n ogen van geluk je reactie te lezen. Ik ga zeker op mezelf passen en herken 100% wat je zegt, vandaar ook dat ik het zo graag met iedereen wilde delen. Ik hoop van harte dat jij het advies van je man ook ter harte neemt. Heel veel liefs en een dikke knuffel!

   Reageer
   • Vera 3 jarengeleden

    Oh….nou zit ik ook met een traan en een lach hier. Heel lief…dankjewel!
    Gek….we kennen elkaar niet en toch ook een beetje wel.
    Fijn weekend 💕

    Reageer
 3. Annema 3 jarengeleden

  Allereerst is sluit mij bij Vera aan. Ik hoop van harte dat Sven en jij hier redelijk uitkomen. Ennn…. dank dank dank voor de dans workout. Ik ben best gespannen en wat bang maar hier word ik zo vrolijk van. Heerlijk dansen op latin muziek super. Dank je wel.

  Reageer
 4. Lidy_YoLi 3 jarengeleden

  Super leuk dat je mijn foto hebt gedeeld in je video! Volg je al eventjes en kijk altijd uit naar je video’s/blogs. Heel leuk!!
  De Yogales staat overigs nog online in mijn Bio/YouTube (https://youtu.be/SZV7keqD530).
  Het beste voor jou en Sven, en voor iedereen!
  Zonnige groetjes uit Aruba 🙂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: